Het gebrek aan zelfliefde

Het gebrek aan zelfliefde:
Als je niet van jezelf houdt, wil je nauwelijks iets over jezelf weten. Als je niets van jezelf weet, kun je nauwelijks aan het werk komen om hoger te trillen.
Zelfliefde is de eerste stap.
Angst:
Fysiologisch beschermt angst en waarschuwt voor gevaren. Het probleem is dat niet elke keer als je bang bent dat er een echte bedreiging is, angst je belemmert en wegneemt van je verlangen. Ik heb geleerd te identificeren wanneer er echt gevaar is en wanneer niet.
De klacht:
Geweldige energie saboteur, het leidt je naar heel laag trillen. Als je iets wilt en klaagt omdat je het niet bereikt dan haal je het nooit. Onthoud dat wat je wilt een vibratie weg is.
Afgunst:
Onthoud dat waar je aandacht is, je energie is. Als je gefocust bent op de ander, dan ben je heel ver van je wezen en zal je niet aan je vibe kunnen werken.
De ontkenning:
Als je niet let op wat er met je gebeurt, als je niet naar je gevoelens luistert, zul je er nooit aan kunnen werken. Vriendschap met wat er met je gebeurt is een eerste stap om de trilling te veranderen.
De fout:
Een van de meest frustrerende emoties die er bestaan. Schuldgevoel vangt je en laat je niet stromen. Als je bewust leeft en afgestemd op de harmonie van liefde, dan hoef je je niet schuldig te voelen.
Ongezonde gewoontes:
Slecht eten of weinig slapen zijn geweldige energie saboteurs en spreken van een gebrek aan zelfliefde. Overmatig alcohol drinken of verdovende middelen gebruiken doen je geloven dat je hoger bent, maar dat zal tijdelijk zijn, dan voel je je slechter en kun je in de toekomst gezondheidsproblemen veroorzaken.
Maar vooral leef om gelukkig te zijn voordat je probeert te leven om anderen gelukkig te maken.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final