The Witcher Season 3 Volume 1 Review


'Geralt of Rivia' ( Henry Cavill ) keert terug voor meer zwaard- en tovenarij-avonturen in ' The Witcher ' seizoen 3, op Netflix :

'...het medaillon van' Geralt ' splinters in stukken, het symbool van de wolf nauwelijks zichtbaar te midden van de verwoesting. Maar 'Ciri' ( Freya Allan ) en 'Yennifer' ( Anya Chalotra ) kunnen ook in gevaar zijn, aangezien ook de zwaluw van Ciri en de obsidiaanster van Yennefer uiteenvallen.

“Nu monarchen, magiĆ«rs en beesten van het 'Continent' strijden om haar gevangen te nemen, neemt Geralt 'Ciri van Cintra' onder, vastbesloten om zijn pas herenigde familie te beschermen tegen degenen die het dreigen te vernietigen.

'Yennefer', belast met de magische training van Ciri, leidt hen naar het beschermde fort van 'Aretuza' om meer te ontdekken over de onaangeboorde krachten van het meisje; in plaats daarvan ontdekken ze dat ze zijn beland op een slagveld van politieke corruptie, duistere magie en verraad. Ze moeten terugvechten, alles op het spel zetten - anders riskeren ze elkaar voor altijd te verliezen.

De nieuwe afleveringen profiteren van een eenvoudiger kader, aangezien Cavill's Witcher, de krijger Geralt van Rivia, prinses Ciri (Freya Allan) veilig ondergedoken houdt, terwijl Yennefer (Anya Chalotra) haar traint en haar grenzen probeert te verkennen en te testen. magische krachten.

Die opstelling biedt Geralt en Yennefer de kans om te flirten en een band op te bouwen - zelfs genietend van een paar rustigere momenten samen - terwijl Cavills rol verder gaat dan alleen het in stukken hakken van monsters en het voortdurend grimmig kijken, wat over het algemeen heeft gediend als een beschrijving van de contouren van het personage uit het verleden.

Er is duidelijk veel meer aan de hand dan dat, maar het onderliggende uitgangspunt van een prinses met een grotere bestemming en haar stoĆÆcijnse beschermer heeft altijd gediend als het meest toegankelijke toegangspunt van de show, gevoed door Cavills superheldische stamboom. Hoewel Geralt nauwelijks een partij is voor Kal-El, laat dat de acteur nog steeds achter om hem in het vierde seizoen, Liam Hemsworth, te vervangen met flinke schoenen om te vullen. 

Het zal me benieuwen hoe dat verder gaat en hoe de verwisseling gaat plaatst vinden tussen Henry Cavill en Liam Hemsworth , we gaan het zien :-)

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final