De kaarten zijn omgedraaid


De kaarten zijn omgedraaid
1. Ideale gang van zaken
Als je deze kaart gekozen hebt geeft het aan dat je onderweg bent naar een groter doel. Het kan zijn dat je al mega enthousiast bent en dat je graag al bij je doel had willen zijn. Er wordt nu van je gevraagd om vertrouwen te houden. En iedere uitdaging die op je pad komt dat je die aankan. Blijf de focus houden op je doel maar geef je zelf wel de tijd. Je hebt je kracht nodig om te kunnen groeien om te kunnen bereiken waar jij aan werkt. Het komt geef het tijd.
2. Verleg je energie
Als je deze kaart gekozen hebt, geeft het vooral aan dat je je rust mag gaan pakken. Daarnaast is het belangrijk om te kijken waar jij je op focust. Focus jij je teveel op het negatieve verleg dan je energie naar het positieve. Deze kaart geeft ook aan dat het heel erg belangrijk is om te kijken wat jouw energie jou aangeeft. Word je bewust van je eigen energie. Er komenverandringen aan die jouw energie nodig hebben. En ook al is het nog niet zichtbaar weet dat het komt. Begin anders alvast met opruimen, opruimen in huis, opruimen in je hoofd, dingen loslaten. Alles wat niet meer nodig is kan je loslaten. Oude patronen bijvoorbeeld. Kijk ook vooral waar je energie van krijgt zodat je batterij weer gaat opladen.
3. Neem een besluit
Als je deze kaart gekozen hebt geeft het aan dat het tijd is om een keuze te maken. Misschien stel je een keuze al langer uit. Maak de keuze met je hart met je gevoel. En als je twijfelt neem even je ontspanning want dan worden inzichten duidelijker waardoor je makkelijker een keuze kan maken. Weet dat alles wat je wenst uit kan komen, maar durft dan ook te manifesteren. Soms is een keuze maken lastig, ingewikkeld, maar weet dat het goed komt. Je hebt alle kennis en wijsheid in jezelf. Als je daarop vertrouwt zou je merken dat je meer in jezelf vertrouwen komt waardoor een keuze maken nog makkelijker wordt. Je bent aan de transformeren het is tijd om zaken los te laten. Het is tijd om een pad te kiezen wat op dit moment beter bij jou past. Jij bent degene die de keuze mag gaan maken.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final