4 Kaartlegging


 Kaart 1. Loslaten Deze kaart vraagt je om te stoppen met denken over je probleem, je focust op een negatieve manier waardoor je nog meer negatieve energie aantrekt. Stop met denken en overdenken, in je denken zit de oplossing niet. Het trekt je in de zelfde cirkeltjes rond en je komt er niet uit! Richt je aandacht op de dingen die je graag wilt, waar je bv dankbaar voor bent. Doe dit elke keer als je merkt dat je bezig bent met jou probleem, gelijk terug naar wat je wel wilt ervaren. Je zal merken dat er dan ruimte en opluchting in jou ontstaat!

Kaart 2. Neem eens een time-out. .
Hoelang blijf je nog door rennen? Wanneer maak je eens tijd voor jezelf vrij? Je moet van alles, je bent steeds bezig voor anderen, je zegt geen nee en je komt uren te kort op een dag. Het is nu echt tijd dat je alles anders gaat organiseren en meer rekening gaat houden met jezelf. Plan wat vaker me-time in. Ga wat vaker mediteren, yoga of iets waar je van ontspant!
Kaart 3. Zelfvertrouwen
Soms zijn we bang en willen we gerustgesteld worden door iemand anders, dat alles goed zal komen. Deze kaart zegt je dat alles wat je nodig hebt er al is voor je. Je kunt op jezelf vertrouwen en op je innerlijke leiding, dat je alles wat je in het leven nodig hebt kan manifesteren. Laat je niet tegen houden door negatieve antwoorden en adviezen van anderen. Door niet je eigen gevoel te vertrouwen en daar niet naar  te luisteren, brokkelt je zelfvertrouwen af en ga je steeds meer twijfelen!
Kaart 4. Vetrouw op je intuĆÆtie
Deze kaart vraagt je je innerlijke weten te vertrouwen en te volgen. Heeft je innerlijke stem onlangs je aandacht proberen te trekken? Of had je misschien een onderbuik gevoel? Deze kaart vraagt je met klem, aandacht te schenken aan deze verschillende vormen van jouw beleving, jouw intuĆÆtie. Het is nu niet de tijd om deze boodschappen te negeren of op de lange baan te schuiven. Vertrouwd deze innerlijke wijsheid! Het is jouw gevoel dat kan je niet verzinnen!

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final