Bomen Boodschap


 Twijfel niet aan je beslissing. Je hebt zo vaak gewikt en gewogen. Het is een kwestie van doen. De uitkomst is niet te voorspellen. Zo vaak vroeg je je af wanneer je het ultieme Geluk zou vinden. Het antwoord is eenvoudig. Je zocht op de verkeerde plek. Het is allemaal zo dichtbij. Je draagt het Geluk in Jezelf. Bij spanning ben je geneigd Jezelf terug te trekken in je binnenwereld. Daar waar het Veilig en Licht voelt. Toch kun je niet vluchten voor het leven. Als je naar je verleden kijkt, kun je nu zien wat de realiteit was. Je Innerlijke Stem geeft je een duidelijke boodschap: ‘niets is belangrijker dan de Liefde voor Jezelf’. De afgelopen maanden ben je zo nu en dan behoorlijk uit koers geraakt. Zonder het te realiseren, ben je het contact met je Innerlijke Kind verloren. Je mag opnieuw verbinding maken.

Je voelt je vermoeid. Het is een uiting van alle donkere emoties, die je hebt weggeduwd. Het Universum vraagt je Jezelf serieus te nemen. De signalen die je lichaam je geeft, staan in relatie tot dat wat je verdringt. Als je in je hoofd verdwijnt om te denken, ontneem je Jezelf de kans om bewust te Zijn. Geef je Innerlijke Kind de ruimte. Geef toe aan waar het zo naar verlangt. Teveel verantwoordelijkheden vermindert je Levensenergie. Het leidt je af van je emoties. Je herkent dat gevoel. Het is in je Kind-Zijn gelegen. Je kunt je tijd verkwisten aan aardse zaken. Alleen met je hoofd in de wolken lopen, zal je ook geen uitkomst geven. Zoek balans.

Sombere gevoelens blokkeren je Energetische systeem. Ga met de omstandigheden mee in plaats van er tegen te vechten. Soms kun je een situatie niet veranderen. Respecteer je grenzen. Jij bepaalt het tempo van je proces. Je helpt alleen de ander als je Jezelf opoffert. Ga nu voor Jezelf. Geef Jezelf de ruimte om positieve Energie op te doen. Belemmeringen verdwijnen als sneeuw voor de zon als je met de stroming meedeint. De uitdaging is om Jezelf niet langer uit te putten. Lief Kind, het is Wijsheid om nu je rust te respecteren. Zodat je Jezelf kunt opladen voor de volgende grote stap. Geef Jezelf maar wat Lucht en Ruimte.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final