Mandala Dagkaart


Wanneer je ervoor kiest om buiten de lijntjes te kleuren en een leven te leiden dat afwijkt van de massa, zul je merken dat de mensen in je omgeving zich daar vaak ongemakkelijk bij voelen.

Jouw besluit om niet langer binnen de kaders van angst en drama te blijven, maakt anderen bewust van de beperkingen waarin ze vastzitten.

Wanneer je de wereld benadert vanuit je eigen authentieke zelf en de lijntjes overschrijdt, zullen velen worstelen met hoe ze je moeten benaderen, omdat je niet langer in hun bekende kaders past.

Als je anders bent en buiten de lijntjes kleurt, zal de meerderheid moeite hebben om je te begrijpen, omdat jouw aanwezigheid hen uitdaagt en hen doet nadenken.

Je wordt iemand die de gevestigde denkbeelden en lijntjes doorbreekt, zonder dat je daar bewust moeite voor hoeft te doen.

Naarmate je authentieker wordt en buiten de lijntjes kleurt, zul je steeds minder geneigd zijn te voldoen aan de verwachtingen die anderen je opleggen door hun conditionering.

Je raakt steeds meer afgestemd op het ritme van je eigen ziel en leeft in harmonie met jouw eigen kleurenpalet, ongeacht de heersende normen.

Dus omarm je groei en blijf trouw aan jezelf terwijl je vol vertrouwen buiten de lijntjes kleurt!

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final