Vlinder boodschap


Soms gaan uitdagingen die je aan moet gaan, een ander leven leiden in je hoofd. Al die destructieve gedachten maken het zoveel groter dan het is. De eerste impuls is om te vermijden. Door het niet aan te gaan, kun je om je gevoelens heen. Juist wat nu gebeurt, mag je aangaan. Het transformeert letterlijk oude conditioneringen. Misschien ben je nooit bemoedigd om uit je comfortzone te stappen. In je kleine wereld van schijnveiligheid vind je geen groei. Al voelt het nu of je niet vooruit gaat, niets is minder waar. Het is tijd om je te onderscheiden. Steeds meer vind je een deel van je Innerlijke Vrijheid terug. Laag voor laag, stap voor stap leg je het oude af.

Het is niet verwonderlijk dat deze Veranderingen gevoelens van onrust met zich meebrengen. Iets wat jarenlang je overlevingsmechanisme is geweest, blijkt niet meer te werken. Je ontvangt steeds weer nieuwe inzichten. Onbewust maak je een enorme Energetische slag in lichaam en Geest. Kijk eens terug op de periode die achter je ligt. Je hebt zoveel Innerlijk Werk verricht. De vermoeidheid en fysieke ongemakken zijn verklaarbaar. Sta Jezelf toe om te voelen. Het brengt je in verbinding met je vrouwelijke, zachte kant. Het is niet erg om je kwetsbaar op te stellen. Waak er wel voor, dat je de regie over je leven niet meer uit handen geeft. Jij bent je eigen gevoelsthermometer. Bewaak goed je grenzen. Dat is een terugkerende wenk.

Je grenzeloosheid heeft er in het verleden voor gezorgd, dat je Innerlijke Wereld openbaar begaanbaar terrein is geweest. Je wist Jezelf niet goed te begrenzen. Nu is dat anders. Jij bepaalt wanneer je anderen toelaat in je Zijn. Soms is het fijn in aanwezigheid te zijn van anderen. Andere momenten is het belangrijk om tijd voor Jezelf te nemen. Zo kun je alle Innerlijke Veranderingen ervaren en verwerken. In de Stilte ligt de Kracht van het transformeren. Er is volop beweging. Het Universum is momenteel op veel fronten zichtbaar aan het werk. Stel geen vragen, aanvaard wat je wordt toebedeeld. Het is tijd om volledig zichtbaar Jezelf te manifesteren. Laat het Zijn.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final