Fantasie


 Wezenlijke betekenissen: Fantasie omzetten in werkelijkheid; creatieve gedachtes; visualiseren; de kracht om je verbeelding en je gevoelens op een lijn te stellen; creativiteit; illusies

Boodschap van het orakel – Wie wil je graag zijn? Waar moet je in geloven om het leven te krijgen dat je wilt? Je hebt de gave van verbeeldingskracht gekregen. Als je erover kunt dromen, kun je het ook maken. Dit is het moment dat je fantasie de sleutel is om het leven te manifesteren dat je graag wilt. Besteed tijd aan dagdromen, maak een moodboard waarop de dingen staan die je graag wilt, je doelen, of mediteer. Laat je creativiteit de vrije loop zodat duidelijk wordt wat je graag wilt. Laat je gevoel vervolgens samengaan met je inspiratie en verbeeld je dat alles nu werkelijkheid wordt. Herhaal dit. Je verbeelding wordt je overtuiging, en je zult zien dat het spoedig werkelijkheid wordt….. Als bij een wonder.
Boodschap voor de relatie – Voor wat betreft zaken die het hart aangaan, is het gemakkelijk om over een ander te dromen om op die manier met die persoon in contact te komen. Het is romantisch, maar als je die relatie werkelijkheid wilt laten worden, dan moet je ervoor gaan, en er niet alleen over dromen. Zie de werkelijkheid onder ogen, leef niet langer met een illusie, maar maak deze waar. Relaties gaan over contact aangaan, dus ga de wereld in waar verbeelding samengaat met manifesteren. De boodschap van deze kaart is, dat een persoon met de gewenste eigenschappen in je leven zal komen. Je zult in je voordeel veranderen! Stel je dat voor!!
Boodschap voor voorspoed – Dit is een goede tijd om duidelijkheid te krijgen op welke manier je je voorspoed kunt creëren, wat geluk voor je betekent en wat bijdraagt aan de ontwikkeling van jezelf en hoe je dit waar kunt maken. Wie moet je zijn om je dromen uit te laten komen? Kun je je voorstellen dat je graag wilt – stel je het echt voor met de krachtige, creatieve ideeën. Als je het voor je kunt zien, kan het werkelijkheid worden. Bereid je erop voor, want je mag nu voorspoed verwachten! Doe ‘alsof’. Je dromen worden werkelijk waar.
Boodschap voor bescherming – Het ontbreekt je op dit moment aan hoop en hoopvolle gedachten in je leven. Het kan nu tijd zijn dat je de dingen moet zien zoals ze werkelijk zijn en iet zoals je hoopte of hoopte dat ze zouden zijn. Laat je angst los. En stel je alles dan eens anders voor. Misschien bereid je je erop voor dat er iets ergs zou kunnen gebeuren en stel je je die ramp steeds opnieuw voor in je gedachten. Het universum beantwoordt op dergelijke projecties, dus wees je bewust van deze rampscenario’s. Hoe dan ook, illusies en je de dingen ‘verschrikkelijk’ voorstellen te gebruiken. Blijf in de werkelijkheid. Alleen dan kun je echt krijgen wat je wilt.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final