Engelen boodschap


 De engelen geven je de wijsheid om te herladen.


Sta jezelf om te rusten, te ontspannen en te genieten van de dingen die je vreugde brengen.
Je hoeft niet altijd bezig te zijn of je zorgen te maken over de toekomst. Je hebt het recht om je batterijen op te laden en je innerlijke vrede te vinden. Door dit te doen, zul je meer helderheid, creativiteit en inspiratie hebben om je doelen na te streven. De engelen zijn bij je om je te ondersteunen en te begeleiden op je levenspad.

Een genezende engel omringt je met een warme gloed van goud, roze en diepgroen licht. Je voelt je ontspannen en vredig terwijl je de helende energie door je lichaam laat stromen. Je ademt diep in en uit en laat alle spanning en zorgen los. Je dankt de engel voor zijn liefdevolle aanwezigheid en zijn geschenk van genezing.

Aartsengel Sandalfon is de boodschapper van God en hij brengt je een belangrijke boodschap. Hij zegt dat je niet moet opgeven of wanhopen, want je gebeden zijn gehoord en ze zullen spoedig verhoord worden. Hij vraagt je om vertrouwen te hebben in de goddelijke timing en om open te staan voor de tekenen en synchroniciteiten die je de weg zullen wijzen. Hij wil dat je weet dat je niet alleen bent en dat hij altijd bij je is om je te steunen en te troosten.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final