Doe een wens


 ~ Doe een wens ~



Deze kaart gaat over vervulde wensen, troost, geluk, tevredenheid en overvloed. Een gelukkige en voorspoedige tijd waarvan u wordt aangemoedigd om ervan te genieten.

Heb niet het gevoel dat je dit voor andere mensen moet verbergen. Je hebt het leven dat je leeft gewerkt, losgelaten, op één lijn gebracht en gecreëerd en terwijl de zegeningen op je neerregenen, is het nu een tijd om toe te staan ​​en te ontvangen.

Het Universum steunt je om je te helpen je wensen waar te maken, maar jij helpt jezelf door het werk te doen dat je moet doen om weerstand los te laten en dit binnen te laten. Je zult merken dat je momenten van gelukzaligheid en dankbaarheid voor iedereen ervaart. dat heb je, terwijl je rondkijkt in je leven en ervaart wat je hebt gecreëerd.

Dank zelfs nog meer voor de goedheid die je omringt, want in de energie van dankbaarheid schuilt een vibrerende boodschap die stelt dat ons leven vol is en overvloeit van alle goede dingen. Dit brengt ons in contact met nog meer van hetzelfde en helpt de stroom open te houden.

Haal het beste uit elk moment, sta jezelf toe te doen wat goed voelt in het heden en ervaar wat je verheft en je positieve en vreugdevolle emoties laat voelen.

Sta niet toe dat je ego van het menselijke zelf je ervan weerhoudt je over te geven aan de geneugten van het leven als je daar zin in hebt. Er is niets om je schuldig over te voelen en we zijn naar de aarde gekomen om te leven en te gedijen, niet alleen om te overleven.

De afbeelding op deze kaart toont een paardenbloemklok die in de wind waait. Een herinnering aan het verstrijken van de tijd en het aanwezig zijn in het nu terwijl we de zaden van onze wensen en intenties over het universum verspreiden en vragen dat ze uitgroeien tot het leven dat we willen ervaren. De wolken aan de hemel maken plaats voor sterren, terwijl de dag overgaat in de nacht en we eraan worden herinnerd dat wensen gedachten en emoties zijn die vibrerend van aard zijn en dat hoe meer we het gevoel kunnen hebben dat onze wensen in het nu vervuld worden, hoe meer weerstand die we loslaten om ze binnen te laten.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final