Mandala Dagkaart


 Jouw onderbewustzijn, met zijn jarenlange overtuigingen en regels, is heel sterk. Als je niet begint het bewust te veranderen, blijft alles zoals het is. Als je het aanpakt, dan kan je zeker veranderen!

Zodra je ermee begint en jezelf toestemming geeft jezelf te zijn, kan het gevoel van (eigen)liefde automatisch in je gaan groeien.
Zodra je je gevoelens en behoeften de ruimte geeft, los van wat anderen denken, ruim je datgene op wat tussen jou en je zelfliefde staat.
Dit proces verloopt in kleine stapjes en met dagelijks oefenen. Hoe dat gaat, laat ik zien aan de hand van oefeningen, welke in de loop van de tijd op de groep zal gaan plaatsen.
Regelmaat is heel erg belangrijk in dit proces. De verandering moet natuurlijk blijvend bij je zijn.
Zo krijgt je systeem op emotioneel gebied en fysiek gebied de gelegenheid zich aan het veranderende programma aan te passen.
Doordat je jezelf op een liefdevolle manier serieus neemt, verbindt je je weer met datgene waarmee je als jong kind verbonden was.
Tegelijkertijd kan er ruimte voor iets nieuws ontstaan als de verwachtingen op andere punten bijgesteld worden.
Als je een tijdje zelfliefde hebt beoefend, ben je misschien heel verrast te merken dat je je ´tank´ werkelijk zelf kunt vullen en daardoor onafhankelijk en vrijer wordt.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final