Dag Boodschap


 Dit is een channelde algemene collectieve boodschap. Let op, in dit proces zijn er op dit moment meerdere tijdlijnen in het collectief. Dit is een algemene boodschap. Als deze boodschap niet met jouw resoneert, dan is deze boodschap ook niet voor jouw bedoelt.

ALGEMENE BOODSCHAP:

In onze snelle, drukke, materialistische, vergelijkende wereld, waar direct antwoord zo vaak wordt verwacht, kan het bijna onmogelijk zijn om adem te halen, laat staan ​​onszelf ruimte te geven om uit te rusten, te wachten en te resetten. We zijn zo vaak in overdrive en verwachten keer op keer onmiddellijke resultaten. En wanneer het Universum niet met deze extreme snelheden komt, kan het voelen alsof er iets mis is gegaan.
Maar vaak is het niet ontvangen van begeleiding behoorlijk moeilijk. Om begeleiding vragen en die niet krijgen, betekent vaak wachten. Het is nog geen tijd. De details zijn in wezen geweven. Onze uitdaging is om te blijven vertrouwen als aan de oppervlakte lijkt dat er niets aan de hand is. Om te onthouden dat het niet uitmaakt hoe lang of bitter de winter is, de lente komt altijd.
Om te onthouden dat je niet alle problemen van de wereld in één dag hoeft op te lossen - en dat ze misschien beter opgelost kunnen worden met enig perspectief en een goede nachtrust. Deze boodschap geeft je toestemming om te vertragen, een stapje terug te doen en te rusten. Je wordt eraan herinnerd geduldig te zijn en te vertrouwen op het mysterie van het leven.
Om erop te vertrouwen dat er namens jou dingen worden geweven. Het gebeurt misschien niet op de tijdlijn die je zou willen, maar als je het geduld opbrengt, zal het beter worden georganiseerd dan je je ooit kunt voorstellen.
Wees niet bang - het is hier om alles naar de oppervlakte te brengen wat liefde in de weg staat. De strijdende planeet Mars herinnert ons er constant aan hoe belangrijk het is om vriendelijk te worden, te vergeven en onze weg terug naar liefde te vinden.
Er zijn veel dingen in de menselijke ervaring die het voor ons hart en onze ziel moeilijk maken om open te blijven staan ​​voor de oneindige bron van liefde. We zijn allemaal gewond en onze onbewuste wonden brengen wonden toe aan anderen. Het kan voelen als een nooit eindigende dans waaraan we nooit kunnen ontsnappen.
Als we niet oppassen, zien we de wereld al snel als een enge, gevaarlijke plek waar angst en onrust de vrije loop gaan. Als je deze boodschap leest, kan dit om twee redenen zijn. Ten eerste dat je de moeilijke emoties, situaties, conflicten, wonden en angsten erkent die je pijn en angst bezorgen. En ten tweede, voor jou om de weg terug naar de liefde te vinden.
Als we gekwetst zijn, is het normaal om ons hart voor de wereld af te sluiten. Om de pijnlijke ervaring de pijn van de scheiding in het aardse leven te laten bevestigen. Verzacht en vind hoe dan ook je weg terug naar de liefde.
Wanneer angst, ongerustheid en paranoia je verlammen, is het normaal dat je je wilt verbergen voor anderen en de wereld. Kom uit je comfortzone en verzacht nog steeds je hart. We zijn allemaal onschuldige kinderen die de wereld draaien. Vind een manier om de onschuld in alle mensen te zien, vooral in jezelf.
Doe een stap terug en kijk naar het grotere plaatje van je leven. Stap weg van de blinde visie en reactieve "ik tegen hen" gemoedstoestand. Verander je perspectief. Verschuif je gezichtspunt en zoom uit, uit, uit. We zijn maar een stofje in het heelal en toch denken we dat alles om ons draait.
We zien de planeet als de onze om te bezitten en te veroveren, het land te plunderen en onszelf op te zetten voor onze uiteindelijke uitsterving. We bouwen hekken en muren en creëren onzichtbare grenzen.
Moeder Aarde heeft ons niet nodig om te overleven, maar wij hebben Haar nodig. Het is tijd om wakker te worden. Een nieuw perspectief is dringend nodig. We raken zo verdwaald in onze individuele ervaring dat we ons niet realiseren dat de meeste dingen die ons 's nachts wakker houden, eigenlijk afleidingen zijn.
We verspillen onze kostbare tijd en middelen door met elkaar te vechten terwijl we samen zouden moeten komen om te helen wat kapot is. Dit moment is een adem in de tijdlijn van je leven. Dit leven is een vluchtig moment in het weefsel van de ervaring van je ziel. De ervaring van je ziel is een flits in de tijdlijn van het bekende universum. En het bekende heelal is een zandkorrel in het onbekende heelal.
Neem even de tijd om het grotere plaatje te zien. Om een ​​gemeenschappelijke basis te vinden. Om diep mededogen in je hart te vinden. Om een ​​groter perspectief van de mensheid te krijgen op dit vluchtige moment in de tijdlijn van het bestaan ​​van je ziel in de tijdlijn van alles wat is, was en ooit zal zijn.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final