De uil


De uil als totemdier en de kracht om in het donker te zien…
Zoals velen weten ziet de uil heel scherp in het donker: Als totemdier begeleidt en stimuleert de uil je om verder te kijken dan de sluier van misleiding, leugens en duisternis; de uil zorgt ervoor dat je kunt zien en voelen wat andere voor je geheim houden. Het staat ook symbool voor het vermogen om door schild van andere heen te kijken en de werkelijke bedoeling van iemands gedrag of gemoedstoestand te zien.
Wanneer de uil een van je totemdieren is, heb je een sterke intuïtie, spirituele vaardigheden en kan je toegang krijgen tot de informatie en de wijsheid die meestal voor de andere ongrijpbaar is.
De uil is een sterke gids op het gebied van spirituele inzichten en het nemen van beslissingen vanuit een betrouwbare bron. Roep de uil als totemdier op wanneer je in een situatie terecht komt waar je niet uit komt of wanneer je door een moeilijke tijden heen gaat.
Benieuwd welke spirituele inzicht de uil jou komt brengen? Neem even de tijd om tot jezelf te komen sluit je ogen adem 3 x diep in en uit voel jezelf tot rust komen. Open langzaam je ogen welk uiltje trekt jou aandacht ? Probeer 1 uiltje te kiezen om de boodschap zo zuiver mogelijk te houden.
Boodschappen worden morgen gedraaid ❤🙏

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final