Dag boodschap


Je voelt steeds meer de behoefte om je eigen leven te leiden. Je hoeft daarvoor alleen aan het roer te gaan staan. Het is best enerverend om zelfstandig koers te bepalen als je niet exact de Weg weet. Intuïtief weet je waar je heen wilt. Hoe er te komen, is de grote vraag. Zie het als een grote Ontdekkingsreis. Ervaring kun je niet van anderen leren. Je mag zelf aangaan, dat wat zich op je pad manifesteert. Controle brengt je niets dan frustraties. Niets is voorspelbaar in het leven. Elke keuze is een mogelijkheid. Je mag volledig in het heden leven, zonder spijt te hebben over het verleden.

Het proces van het doorbreken van patronen en overtuigingen vraagt behoorlijk wat van je. Het is niet meer nodig om je ware identiteit te verhullen. Het is heel gemakkelijk om je aan te passen aan de regels die anderen hebben voorgeschreven. Je herprogrammeert Jezelf in deze fase. Als je oude overtuigingen in stand houdt, verlies je vroeg of laat Jezelf weer. Het vraagt moed en geduld om destructieve gedachten los te laten, die je Innerlijke Licht hebben overschaduwd. De mensen om je heen zijn gewend geraakt aan je oude manier van doen. Blijf standvastig in het Transformeren. Houd koers. Al voelt het soms nog zo doelloos. Je bent Jezelf nog steeds aan het verkennen.

Oude patronen zijn oude manieren. Deze overlevingsmechanismen dienen je niet langer. Je mag de aangeleerde blauwdrukken herschrijven. Ze vervangen voor positieve en gezonde overtuigingen. Laat teleurstellingen je niet ontmoedigen om het opnieuw te proberen. Laat tegenslagen je niet weerhouden om verder te gaan op de ingeslagen Weg. Je hebt een mooie toekomst voor je. Je moet door deze fase in je leven heen om volledig tot wasdom te kunnen komen. Geloof in de plannen die het Universum voor je heeft. Er zullen nog meer uitdagingen op je Pad komen. Vertrouw op je Innerlijke Kracht om ze te overwinnen.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final