Kaneel

Kaneel, eigenlijk is het een specerij in plaats van een kruid. Het wordt gewonnen door de kaneelboom zoals de Cinnamomum verum en Cinnamomum cassia te schillen en de binnenkant van de bast te drogen. Het remt de groei van bepaalde schimmels en bacteriƫn, werkt ontstekingsremmend en kan helpen om jeuk te verlichten. Maar let wel op, te veel gebruik ervan kan schadelijk zijn. Heerlijk om als mondwater te gebruiken, je krijgt er een frisse adem van en het werkt antibacterieel.
Kaneel kan op vele manieren magisch worden gebruikt. Het meest bij de volgende onderwerpen: spiritualiteit, succes, genezende krachten, psychische kracht, liefde en passie
liefde en passie, genezende krachten, psychische kracht, geld en succes, spiritualiteit. Verbranden als wierook of het gebruik in een zakje is goed om geestelijke en beschermende vibraties psychische krachten te verhogen. Draag dit in een amulet om meer passie in de liefde te brengen.
Kruidenamuletten. Specerijen: peper, kaneel, koriander, komijn - hulp van het boze oog, als ze de aandacht van heksen, tovenaars met hun ongewone geur schakelen.
Maar 1 van de bekendste is dat het een stof bezit die tijdens het branden hiervan je gevoeligheid verhoogd. Mensen gebruiken kaneel bij allerlei rituelen waarbij ze "helder "willen zien en horen. Pas wel op want teveel kan schadelijk zijn.
En natuurlijk voor geluk, daarom het gebruik om op de 1e van de maand wat kaneel je huis in te blazen.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final