Valentijnsdag


 

 14 FEBRUARI IS HET WEER VALENTIJNSDAG. DE DAG VAN DE LIEFDE, MET EXTRA AANDACHT VOOR ELKAAR. STUUR JIJ JE GELIEFDE EEN KAART, OF KOOP JE EEN CADEAUTJE OF EEN MOOIE BOS BLOEMEN? ‘DAN DOE JE MEE AAN EEN RITUEEL DAT AL UIT DE 15E EEUW STAMT. TOEN GAVEN DE MENSEN IN ENGELAND EN AMERIKA ELKAAR OOK AL CADEAUTJES, ZELFGEMAAKTE KAARTEN OF GEDICHTEN

DUBBELE GETALLEN HEBBEN INVLOED OP COLLECTIEF NIVEAU

De dubbele getallen 5 (1+4 en 2+3) en 7 (1+4+2 en 2+0+2+3) komen voor in de datum van Valentijnsdag dit jaar. Door bepaalde planeetstanden en dubbele getallen kunnen onze gevoelens op collectief niveau beïnvloed worden. Vooral tweelingzielen kunnen hier sterk op reageren. Zeker omdat Valentijnsdag voor hen toch al vaak een dag is met een speciale betekenis.

INVLOED VAN DE PLANETEN OP VALENTIJNSDAG

De Zon en Saturnus staan samen met Mercurius in het vernieuwende teken Waterman, wat ervoor kan zorgen dat er een afstand is op Valentijnsdag. De planeet van de liefde, Venus, staat met de dromerige planeet Neptunus in het mystieke teken Vissen. De uitwerking van deze planeten kan zowel positief als minder positief zijn. We zullen je uitleggen welke invloed dit heeft op Valentijnsdag en op jouw liefdesleven.

HET GETAL 7 HOORT BIJ NEPTUNUS

Het getal 7 hoort bij Neptunus. Deze planeet maakt je dromerig en zeer intuïtief. Venus staat samen met Neptunus. Samen zorgen ze ervoor dat je veel kunt dagdromen en fantaseren over een bijzondere liefde in je leven. Misschien maak je wel romantische plannen! In ieder geval kunnen verliefde gevoelens flink oplaaien…

LET OP DAT JE NIET IN EEN ILLUSIE LEEFT!

Met Venus in Vissen kun je echter ook in een illusie leven. Het kan zijn dat je de realiteit over je relatie en/of tweelingziel niet onder ogen wilt zien. Of dat je het moeilijk te accepteren vindt dat jouw liefde geen contact wil. Of dat er andere omstandigheden zijn die voor een afstand zorgen. Je bent in de war: klopt je intuïtie nou wel of niet? Hou je jezelf misschien voor de gek? Het kan extra ingewikkeld en verwarrend zijn wanneer je ook nog eens de emoties en gedachten van de ander opvangt.

HET GETAL 5: MERCURIUS

Het getal 5 hoort bij Mercurius, de planeet die gaat over communicatie, denken, handel en verkeer. Mercurius is in de mythologie ook degene waarmee je boodschappen van gene zijde kunt ontvangen. Het is dus mogelijk dat je aanwijzingen, tekens, dromen of ingevingen krijgt over de situatie met je tweelingziel, of over je liefdesleven in het algemeen. Misschien krijg je een berichtje via bijvoorbeeld social media.

BERICHTJES VAN JE TWEELINGZIEL TIJDENS VALENTIJNSDAG

Heb je een tweelingziel in je leven? Dan kunnen de berichten die je ontvangt misleidend zijn door de invloed van Neptunus. Je tweelingziel kan je afstoten uit angst om zekerheden te verliezen. Je kunt ook het gevoel hebben dat het contact tussen jullie wat koel en afstandelijk is. Terwijl je intuïtief voelt dat jullie samen willen zijn. Ook kunnen jullie je gevoelens wat meer inhouden. Het kan zijn dat jij of je tweelingziel jullie situatie probeert te benaderen vanuit het verstand. Maar het verstand en het gevoel zitten misschien niet op één lijn, waardoor je innerlijk in de knoop raakt. Dat is vooral het geval als jullie nog in een karmische relatie zitten waaruit jullie eigenlijk los willen komen. Of wanneer jullie bang zijn om samen de echte tweelingziel-verbinding aan te gaan.

WAT MOET JE DOEN MET JE KARMISCHE RELATIE?

Hoewel je een diepe liefde voelt voor jouw tweelingziel, kun je toch het gevoel hebben dat je trouw moet zijn aan je karmische partner. Door de invloed van Saturnus kan het zelfs voelen als een verplichting om iets speciaals te doen met of voor je karmische partner. En dat terwijl je steeds aan je tweelingziel moet denken. Het kan zijn dat je je door deze ingewikkelde situatie schuldig of verdrietig voelt. Je hebt moeite om te kiezen voor jezelf en wilt je misschien zelfs wel opofferen voor je karmische partner of je gezin. Het kan voelen alsof je helemaal vastzit in de situatie. En dat je echt even niet meer weet of het nog wel goedkomt en welke stappen je nu het beste kunt maken…

JE ZIET EEN UITWEG EN KUNT JE JE HART VOLGEN

Gelukkig krijg je ook hulp: doordat Mercurius in Waterman staat, kun je een helder en snel denken. Plotselinge ingevingen kunnen ervoor zorgen dat je een alternatieve uitweg ziet. Bijvoorbeeld wanneer je vastzit in een situatie of een relatie. Je maakt je niet meer zo druk over wat anderen vinden. Je zet jouw persoonlijke geluk en vrijheid bovenaan jouw prioriteitenlijstje. Deze Valentijnsdag word je uitgedaagd om angsten achter je te laten en je hart te volgen. Jouw steeds sterker wordende intuïtie leidt de weg.
Daarnaast kun je ook inzien dat het mogen kiezen voor jezelf en het volgen van je hart, een mooie boodschap is om uit te dragen. Bijvoorbeeld naar je kinderen en de mensen om je heen, die dit nog niet durven.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final