De veer


 Harmonie, nummer 6 staat voor onvoorwaardelijke liefde, harmonie, balans, huis en gezin, ouderschap, huiselijkheid, behulpzaamheid en onbaatzuchtigheid, verantwoordelijkheid, koestering, zorg, empathie, sympathie, zelfopoffering, behoefte aan stabiliteit en materiële behoeften.

De kaart van nummer 6 kan wijzen op een situatie in je gezin of in huis, ben je 100% tevreden? Hoe kan je meer harmonie bereiken in je huis (houden) ? Zijn er situaties waar je te onbaatzuchtig bent geweest, waar je misschien te veel een ander hebt willen helpen of verzorgen en daarbij jezelf vergeten bent?
Daarnaast kwam ook de 4 van Gabriël erbij kijken, deze kaart geeft aan dat het tijd is voor een viering.. Je zal overvloed ervaren voor je harde werken.. Laat moeilijke situaties los en laat ze niet te zwaar aan je trekken…
Aartsengel Jophiel oftewel de ster geeft aan dat een droom uit komt/gaat komen. Heb vertrouwen in jezelf.. Het eind van een moeilijke situatie is in zicht..
De inzichtkaarten gaan over verliezen maar ook over genieten… Verliezen- verliezen is moeilijk. Probeer er met zachtheid naar te kijken.Laat het, los het niet op, zoek troost.
Genieten- geniet zoveel als je kunt. Want genieten zorgt voor extra positieve energie in de wereld.
Hoe mooi dat alle kaarten op elkaar aansluiten, het bericht voor degene die de veer hebben gekozen is dat je bepaalde situaties die je niet dienen los mag gaan laten. Om in jezelf en je kunnen te geloven, dat verlies nodig is om los te laten om meer te kunnen genieten.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final