Encaustic Dagkaart


 Durf eens naar jezelf te kijken.

Je bent zoekende. Je weet op dit moment niet wat je wilt en probeert van anderen een mening te krijgen.
Je bent heel erg onrustig en weet niet echt waar je het op dit moment moet zoeken.
Durf eens naar jezelf te kijken. Wat is er allemaal gebeurd en wat heeft dat met je gedaan?
Je hebt het zwaar te verduren gehad en bent als het ware opgeblazen. Toch ben je verder gegaan. Je hebt de kracht en de energie gevonden om verder te strijden. Geef nu de strijd op en vertrouw er op dat ook voor jou alles in orde komt. Alles heeft een bepaalde tijd nodig.
Richt je aandacht vanaf nu op positieve dingen, verbrandt oude scheepjes en ga vooruit. Zoek niet, maar geloof en vertrouw er op dat alles er komt zodra jij er klaar voor bent.
Er zijn dierbare mensen om je heen. Deze zijn reeds langere tijd over en hebben het goed met je voor. Vraag hun om hulp en een steuntje in de rug. En je zult reeds snel verlichting merken.
Je voelt heel veel dingen aan maar vertrouwt hier niet op. Luister nu eens naar dat innerlijke stemmetje wat steeds harder gaat schreeuwen. Doe iets met de informatie die je al zo vaak is aangereikt.
Luister ook de komende tijd goed welke boodschap anderen voor je hebben en doe hier iets mee.
Wanneer je eindelijk een nieuwe richting hebt gemaakt gaat alles veel gemakkelijker en krijg je veel meer energie. Langzaam aan ga je bergopwaarts en voel jij je vrolijker en blijer worden. En dit is ook heel hard nodig, want dat gevoel is heel lang weg geweest. Vertrouw op jezelf en op jouw kennis. Je weet veel en kunt veel hiervan met anderen delen. 

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final