JE LEVEN VOOR ANDEREN VERTRAGEN

 JE LEVEN VOOR ANDEREN VERTRAGEN is geen adel;

Je dromen opgeven om de dromen van anderen op te bouwen is geen vrijgevigheid; Je prioriteiten opzij zetten voor degenen om je heen is geen loyaliteit.

Stop met onderhandelen over jezelf in de naam van liefde. Stop met je nobele pakken te kleden in situaties die je pijn doen.

Je leven is geen daad van permanente opoffering noch dit pad van zelfontkenning dat je jezelf hebt vergeten.

Van jezelf houden is net zo belangrijk als van anderen houden. Je zult in staat zijn om diep van velen te houden, die velen zullen op dezelfde manier van je kunnen houden, echter bevrijden deze liefdes je niet van de verantwoordelijkheid om van jezelf te houden.

Zonder de basis van zelfliefde zal liefde voor anderen een blijvende slijtage worden, een zinloze race om anderen te behagen, als steun te dienen, hun koffers te dragen, hun tranen te drogen en hun dromen vleugels te geven en wat? Op welke vleugels rusten die van jou?

Terwijl jij je richt op het bijdragen aan de processen van anderen, slapen die van jou. Je kijkt naar de horizon, tevreden om te zien hoe anderen vliegen, terwijl de stilte je leven stagneert.

Wie die anderen ook zijn, partner, kinderen, ouders, broers en zussen, familie, of ze het nu begrijpen of niet, ze eisen allemaal dat je vrij, gelukkig en voldaan bent.

Ze vereisen dat je je op jezelf concentreert. Je partner zal inspiratie vinden, je kinderen zullen het voorbeeld vinden dat ze nodig hebben in je passie, je familie zal in jou een symbool van kracht en vervulling vinden.

Wat het onze verantwoordelijkheid is om anderen te geven is het licht dat schijnt uit onze triomfen, talenten en tevredenheden.

Net als de rivier voeden we anderen niet door te stoppen, we voeden ze door met kracht vooruit te gaan, ons kanaal te vinden en de oceaan te vinden die ieder van ons wacht.

Hoeveel dingen die je pijn doen kun je blijven vermommen als liefdesdaden? Wanneer begin jij in jouw voordeel te spelen? Hoe lang stel je je zoekacties nog uit?

Terug naar jou. Het universum is perfect ontworpen zodat je door goed voor jezelf te zorgen het meeste goede voor anderen kunt doen.

Het is in jou jouw reden van zijn, het is in jou jouw mooiste missie.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final