Vlinder Boodschap


Je hebt te lang je emoties opgestapeld. Het leven geeft je voldoende Energie om te Transformeren. Je heb het recht om Jezelf te zijn. Toch is de verleiding groot om je te laten meevoeren in de onmacht van de ander. Waarom zou jij Jezelf niet mogen zijn? Wat wil je nu eigenlijk bewijzen? Luister naar je onderbuikgevoelens. Oude conditioneringen staan je regelmatig in de Weg om Jezelf te laten zien zoals je bent. Lange tijd ben je Jezelf te buiten gegaan aan het pleasen van anderen. Ten koste van je eigen ontwikkeling. Dat is aan niemand te wijten behalve aan Jezelf. Je wist op dat moment niet beter. Je voelt je op bepaalde fronten misschien gebruikt. De vraag is of dat de realiteit is. Nu je alles helder ziet, ontdek je dat het je in het verleden ontbrak aan zelfrealisatie. Dat waar je zo behoefte aan hebt, komt steeds meer aan de oppervlakte. Nu mag je constructief je leven vormgeven, zoals je wenst. Al ben je soms even de grip op je leven kwijt, je kunt Jezelf altijd weer herpakken.

Het is tijd om het roer stevig vast te nemen. Alleen jij kunt richting geven aan je leven. Laat alles los wat niet bij je hoort. Zoek niet naar houvast in de buitenwereld. Je hebt het niet langer nodig. Je kunt de verantwoordelijkheid voor dat wat in je leven niet stroomt, niet bij de ander leggen. Begeleid Jezelf met vaste hand. Je staat vol in het proces van Transformatie. Dat kost veel Energie. Reageer daadkrachtig. Je hoeft niet meer in cirkels rond te draaien. Nu krijg je duidelijk het antwoord waar je naar zocht. Voeg de daad bij het woord. Geef Jezelf de Vrijheid om te uiten over wat je nodig hebt. Je bent ongebonden en vrij om te bewegen. Je hoeft aan niemand verantwoording af te leggen. Laat je niet meeslepen in de negativiteit van de ander. Je keuze is weloverwogen en vraagt geen ondertiteling. Krop je boosheid niet op. Laat Jezelf zien vanuit je zachte Hart. Spreek Jezelf volmondig uit. Zodat je boodschap in alle helderheid wordt ontvangen.

Zo nu en dan voel je je getest. Zie het als een herhaling van eerdere lessen, die je Jezelf hebt eigen gemaakt. Laat het maar toe. Zie wat je mag zien. Voel wat je mag voelen. Ervaar de Kracht van je bestaan. Al zit het niet altijd mee voor je gevoel, er is zoveel om dankbaar voor te zijn. Hoe waardevol is het, dat je jouw wereld richting mag geven naar eigen inzicht. Laat je niet verleiden door de ander om aan je beslissingen te twijfelen. Je hebt alles weloverwogen. Niets kan je groei belemmeren. Je weet exact wanneer het tijd is om terug te houden of afstand te nemen. Als je Jezelf meester maakt over je emoties, kun je alles aan. Geef ongeremde en instinctieve reacties geen ruimte. Dat werkt hooguit destructief. Lief Kind, voel je zelfverzekerd bij elke stap die je zet. Je hebt geleerd om in je Kracht te staan. Gebruik die vaardigheid om Jezelf volledig te manifesteren.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final