Vlinder boodschap


Je wilt niet meer aan banden worden gelegd. Je wilt vrij zijn. Los van controle. De wereld ligt aan je voeten. Je mag haar op je eigen manier ontdekken. Soms laat je je verleiden om te verzanden in oude patronen. Dat is nu juist niet de bedoeling. Houd je vast aan je eigen plan. Voel je niet bezwaard. Pas je zeker niet aan, aan de wensen van de ander. Dit is jouw moment. In deze periode vind je steeds meer innerlijke harmonie. Je zelfvertrouwen neemt toe. Je voelt de behoefte om weer sociaal actiever te worden. Je hebt geleerd om je energie op een goede manier in banen te leiden. Al schommel je soms in je emoties, je vindt steeds meer je balans in Jezelf.

Wees je bewust van de Kracht, die je hebt. Waardeer en respecteer die gave. Gebruik het met wijsheid. Alles wat je in deze periode leert, zal in de toekomst van pas komen. Observeer hoe je geest werkt. Wat je triggert. Hoe je op het gedrag van anderen reageert. Deuren die voorheen gesloten waren, gaan nu open. Datgene wat je vooruitgang in de weg stond, wordt opgelost. Je bent vrij om te gaan waar je wilt. Alles gebeurt met een reden. De blokkades waar je tegen aan liep, kun je nu zien als een moment van groei en vooruitgang. De tijd en omstandigheden waren toen niet geschikt. Nu is de Weg vrij.

Het leven is vol ups en downs. Alles is duaal. Heeft een positieve en negatieve kant. Het één kan niet zonder het ander. Soms zou je zo graag de wereld om je heen willen veranderen. Het antwoord is, dat je gevoelens van Geluk alleen in Jezelf kunt vinden. De eerste stap is Jezelf, maar ook de ander te accepteren. De deur naar je Innerlijk Kind staat open. Ze laat je nog dieper voelen hoe bijzonder je bent. Probeer niet alles tot op het bot te analyseren. Vaar blind op je gevoel. Alles wat je wilt bereiken, ligt binnen handbereik. Vervolg je Weg vol positiviteit. Het geeft je het vermogen om obstakels op te ruimen. Lief Kind, investeer in dat wat je werkelijk verlangt. In dat wat je wilt bereiken in je leven.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final