Zielengroepen

 Zielengroepen komen nu zoveel mogelijk op Aarde bij elkaar. Door de eeuwen heen, zijn er af en toe gevorderde groepszielen gelijktijdig of kort na elkaar gereïncarneerd, om de mensheid te helpen om een kwantumsprong in bewustzijn te maken.


Overal in de wereld waar sprake is van de kracht van vrouwen en de spiritualiteit van mannen leidt dit tot hereniging van zielengroepen. We beseffen dat we nu met zo’n allen wakker moeten worden, om onze herkomst en vermogens te erkennen en verantwoordelijkheid voor onszelf en de Aarde op ons te nemen.

Zielen groepen hebben een duidelijk doel, ook al is deze in eerste instantie nog niet zo duidelijk. Zodra ze hun doel of hun missie weten, werken zij vaak samen. Deze samenwerking is al volop bezig, om de juiste spirituele interpretatie door te geven.

Zij willen spiritualiteit zoveel mogelijk verspreiden en zo goed mogelijk uitleggen wat spiritualiteit is. Deze verspreiding gebeurt doel bewust en doel gericht door aanbiedingen van allerlei cursussen en vele spirituele boeken.

Op internet kun je werkelijk alles op spiritueel gebied onderzoeken er is nog nooit zoveel informaties voorhanden geweest als juist nu. Wij leven in een mooie spannende tijd, om ons nu ook gezamenlijk te stimuleren met spirituele kennis.

De herkenning van een zielsverwant begint van binnenuit: als we er ons open voor stellen, zodat we op onze eigen subtiele trillingen af kunnen stemmen, zodat wij die ingevingen en gevoelens, dan ook beter doorkrijgen. Dus doordat we meer alert zijn voor deze gevoelens kunnen we deze ook beter herkennen.

Doordat we daar open voor staan vangen we die trillingen zelf ook makkelijker op. Dit is wat er nu gaande is, dat geïncarneerde zielen die trillingen opvangen van elkaar. Het herkennen van zielsverwanten gaat heel subtiel, omdat nog niet iedereen voor deze zielenvereniging openstaat.

Misschien dat een persoon ‘n zielsverwantschap herkent, maar die andere niet. Dan kan die persoon met die herkenning nog niet veel doen, behalve die ander prikkelen met informaties en herkenningsbronnen en wachten totdat die andere persoon dit ook gaat zien of gaat voelen.

Wij herkennen onze zielsverwantschap meestal al bij samenwerking, of dat beide hetzelfde werk doen, of dat hetzelfde ‘visie’ gevoel er is. Of als de vonk ineens overslaat, dit kan tussen man/vrouw of tussen vrouw/vrouw of tussen man/man zijn.

Het heeft niets met sekse te maken, herkenning wordt dan via dezelfde trillingen van elkaar opgevangen. Als herkenningen komen, kom je er van zelf wel achter in welk ‘ verband ‘ deze zielenherkenning is. Trillingen zijn voor iedere groep weer anders en hoe hoger die trillingen zijn, te zuiver de groep is.

Zielsverwanten overtroeven elkaar niet, zij stimuleren en inspireren elkaar, om dan nog meer kennis te vergaren, dat weer leidt tot meer honger naar kennis.

Deze zielsverwanten hebben dezelfde visie. In hun binnenste zijn ze er van overtuigd dat de werkelijke zin en invulling van het leven, ligt in de vervulling van het goddelijke doel. Zij wijden zich aan een doel wat voor hen voorbestemd is.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final