Engelen Boodschap


Wij, uw engelen, willen u deze boodschap van hoop en liefde geven om u te helpen uw humeur hoog te houden terwijl u de komende maanden doorgaat. Het is je misschien opgevallen dat de energieën de laatste tijd erg intens zijn en dat je snel door emoties heen beweegt. Dingen beginnen zich meer spiritueel voor je open te stellen.

Er zullen merkbare fysieke manifestaties zijn als resultaat van familiale en emotionele genezing. Nieuwe ideeën zullen, misschien onverwacht, op het juiste moment naar voren komen.

Er komen dingen naar boven die moeten worden opgeruimd terwijl jullie nu naar de nieuwe energie gaan. Je zit niet vast of zonder beweging. Er gebeuren dingen die je niet kunt zien. Probeer langzamer te gaan en let op, zodat je de wegwijzers niet mist die Spirit je stuurt om je op weg te helpen.

Wij vragen jullie om het vertrouwen nu meer dan ooit vast te houden, omdat iets waar jullie om hebben gevraagd nog maar net in het verschiet ligt. Het is zo dichtbij dat als je net iets verder reikt, je het misschien zelfs kunt aanraken.

Dat je het momenteel niet kunt zien, betekent niet dat het er niet is. Wij vragen u om uw energie op een hoog niveau te houden en een duidelijke visie op uw intenties te behouden.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final