Men klaagt meer en meer

 Men klaagt meer en meer over vervuiling: de aarde, het water, de lucht, alles is vervuild; en de planten, de vissen, de vogels en de mensen worden iedere dag meer bedreigd.

Remedies zijn moeilijk te vinden en zelfs als men ze zou vinden, zullen zij slechts betrekking hebben op de buitenkant, het fysieke vlak, wat onvoldoende is.

Want in de psychische wereld worden ook giftige producten geloosd, uitlaatgassen en walmen die bezig zijn de mensheid te doden.
Als er tegenwoordig zoveel zieken zijn, is het niet alleen omwille van de vervuiling van de lucht, het water en het voedsel, nee.
Als de psychische atmosfeer niet zo vervuild zou zijn, zouden de mensen erin slagen om de uitwendige gifstoffen te neutraliseren.
Het kwaad zit eerst vanbinnen.
Wanneer het menselijk wezen in harmonie leeft, reageren de krachten die hij vanbinnen bezit en verwijderen zij de onzuiverheden, zelfs op fysiek gebied, en zo slaagt het organisme erin zich te verdedigen.
Men is in de eerste plaats kwetsbaar op psychisch gebied en geleidelijk breidt deze kwetsbaarheid zich uit tot op lichamelijk vlak.



Omraam MikhaΓ«l AΓ―vanhov

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final