Dagkaart uit Het Orakel van Schaduw en Licht


Hier zijn we!

BESCHRIJVING

Klop, klop! Hier zijn ze! Aan de deur, voor of achter, of aan het raam, in zwart gekleed, verschijnen vier kleintjes. Ze kunnen er angstaanjagend uitzien, maar neem wat tijd om te ontdekken wat ze in hun pot hebben. Het zou iets heel moois kunnen zijn, en toch ben je bang dat het iets verschrikkelijks is. Het vereist moed om de waarheid te ontdekken! Maar als je de moed hebt gevonden, zul je leren dat je niet bang hoeft te zijn voor de verschijning van de dood: hij helpt je alleen maar te veranderen! En de lantaarn helpt je te zien waarvoor je je hebt verstopt. En de kleine heks met haar leerling? Zij staan klaar om je het karakter van je toverkunst te Ieren begrijpen. Wees niet bang!

EXTRA TOELICHTING

We zien er misschien donker en afschrikkend uit voor sommigen, maar echt, we zijn ook grappige en vredelievende betoverende wezens. Veroordeel niet iedereen om zijn uiterlijk, integendeel, kijk naar het innerlijk en ontdek wat ze werkelijk willen en ontdek wat er mogelijk echt in iemand zit. We willen dat je oefent met je gevoelens: je eigen heldere waarnemingsvermogen: de kunst om te weten en niet te vertrouwen op het verschijnen van je signalen. Dan zullen we graag kennis met je maken zodat we onze ervaringen met jou kunnen delen, en zodat we meer van jouw verhalen kunnen horen!

WAARZEGGING

Het is nu aan jou om te beslissen of je de tijd gaat nemen om te ontdekken waar het allemaal echt om gaat; of eenvoudigweg te oordelen, gebaseerd op hoe het op het eerste gezicht lijkt. Truc of Traktatie helpt je om de vooroordelen en oude patronen te doorzien, en terwijl ze dit doen, kunnen ze je een wereld onthullen met meer wonderen dan je voor mogelijk houdt. Alles wat je nodig hebt is moed!

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final