4 MANIEREN OM JE MAGISCHE GEREEDSCHAP TE REINIGEN

Je magische hulpmiddelen kunnen na verloop van tijd negatieve of ongewenste energieën oppikken. Hieronder staan ​​vier methoden die je kunt gebruiken om je gereedschap te ontdoen van negatieve energieën en ze terug te brengen naar hun natuurlijke levendige energie.

1. Plaats de items die u wilt reinigen maximaal 24 uur in droog zeezout om ze te ontdoen van ongewenste energieën. Sommige gereedschappen, zoals stenen of kristallen, kunnen ook in zeezout worden bewaard om te voorkomen dat ze negatieve energieën uit hun omgeving oppikken.

2. De stralen van de zon of de maan kunnen ook worden gebruikt om uw gereedschap schoon te maken en op te laden. Plaats ze buiten of in een raam waar ze het zonlicht of maanlicht kunnen opzuigen. Sommige gereedschappen kunnen vervagen bij langdurige blootstelling aan de zon. Als je enige twijfel hebt, is het misschien het beste om alleen maanlichtreiniging te gebruiken.

3. Vlekken is een van de snelste en gemakkelijkste methoden om ongewenste energie van gereedschap te verwijderen. Haal je tool gewoon meerdere keren door de rook van een smudge stick of wierook. Favoriete smudge sticks zijn ceder, salie en/of sweetgrass.

 4. Sommige gereedschappen zoals kristallen en stenen kunnen 3 dagen tot een week in de zachte aarde worden begraven. Je kunt ze in je tuin of in een bloempot begraven. De aarde is een geweldige reiniger en zal op natuurlijke wijze alle negatieve energie absorberen en neutraliseren.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final