Universum

 DE HOOGSTE EN MEEST HELENDE ENERGIEËN IN HET UNIVERSUM..

LIEFDE..
De krachtigste kracht in het universum is liefde. Ken jezelf, begrijp jezelf, vergeef jezelf en hou onvoorwaardelijk van jezelf. Vind in jou de onuitputtelijke energie van liefde. Word verliefd op het leven, want beleven en leven in liefde is het grootste en belangrijkste voor iedereen.

DANKBAARHEID
Wees dankbaar voor alles, zelfs voor de kleine en onbelangrijke dingen. Hoe dankbaarder je bent, hoe meer situaties en dingen waarvoor je dankbaar zult zijn in je leven.

VERGEVING
Vergeef jezelf en anderen, wees vol medeleven en begrip, want ieder van ons doet op een gegeven moment in het leven alles wat we kunnen. Vergeving is liefde en laat geblokkeerde energie vrij. Open je hart voor de wereld en voor mensen. Geef het verleden op en open nieuwe kansen voor vervulling.

GELUKKIG
Ware vreugde heeft geen reden nodig om gelukkig te zijn, want het komt van binnenuit en wordt veroorzaakt door je eigen bestaan. Doe niets wat je geen plezier brengt en probeer indien nodig de goede dingen te zien in elke situatie en blijf ondanks alles rustig.

RUSTIG
Wees kalm en rustig zoals het universum. Wat er ook buiten gebeurt, doe het rustig aan, zonder weerstand en zonder oordelen. Maak dan een vreedzame keuze, blijf in die situatie of verander het en vertrek. De beslissing is altijd aan jou. En als je nu niets kunt of wilt veranderen, accepteer dan wat het is en geef jezelf de tijd om het te begrijpen.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final