Duifgeest


De Duif vertegenwoordigt de diepste soort vrede, de kracht van geven, profetie en de hoop op een nieuw begin. De Duif is een uitdrukking van de moederinstincten en is verbonden met Moeder Aarde.

De Duif is het symbool van ‘Between Times’ en laat ons zien dat de sluier dunner wordt tussen de fysieke en de spirituele wereld. Terwijl je met je ziel luistert naar de roep van de duiven, kun je haar treurige lied horen spreken tot je diepste delen van jezelf en het zal zowel je emoties als je verbeelding opwekken.

Wanneer de Duif in je leven verschijnt, is het een krachtige tijd van profetie en heldere visie, en zul je een glimp van de toekomst kunnen zien. Als je regelmatig duiven in je leven ziet, is dat een teken om naar binnen te gaan en de dingen uit het verleden, het heden of de toekomst die je dwarszitten los te laten. De Duif draagt ​​de energie van belofte met zich mee en als er onrust van binnen is, als je je geest tot rust brengt en rustig zit en je verontruste gedachten, woorden en gevoelens loslaat, zul je in staat zijn de gaven van de duif te ontvangen. Dan zul je op alle niveaus beginnen te genezen – emotioneel, fysiek, mentaal en spiritueel.

De boodschap van Dove is om de zuiverheid van de creatieve geest op zielsniveau te herinneren. Wanneer je je eigen ware roeping volgt, zal de duif je helpen naar een nieuwe wereld te leiden – vol vreugde, liefde en schoonheid – die allemaal door ons en de wereld in zal stralen.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final