Drieën


~ Drieën ~


~Universele ondersteuning, creativiteit, expressie~

333 is een teken van aanzienlijke groei in positieve richting. met universele steun is het nu tijd om actie te ondernemen door uw intuïtie te gebruiken om beslissingen te nemen onder goddelijke leiding.

Als je je de laatste tijd extra geïnspireerd en creatief voelt, deel die creativiteit dan met anderen in de vorm van kunst, talent of spirituele gaven. De uitdrukking van jouw gaven herinnert anderen eraan dat ze niet alleen zijn op hun reis.

De essentie van de heilige drie-eenheid – geest, lichaam, geest – is aanwezig met 333 energieën. Het universum vertelt je dat je veilig bent en dat er over je wordt gewaakt door geascendeerde meesters.

De boodschap van dit nummer: “De Opgestegen Meesters zijn bij je en begeleiden je. Zorg ervoor dat je extra aandacht besteedt aan die intuïtieve duwtjes. Ze zullen in verschillende vormen voorkomen, dus aanwezigheid is nu essentieel. Je creatieve energie is klaar om tot uitdrukking te komen. Luister naar de begeleiding die komt. Dit kan een nieuwe richting, hobby, relatie of bedrijf in je leven zijn.

~Multidimensionaal orakel~
van Sunny Dawn Johnston

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final