Dag Boodschap


Dit is een collectief gechannelde tweelingziel/ soulmate reading. Maak dit bericht niet passend. Als dit niet resoneert is dit bericht niet voor jouw bedoeld.
ALGEMEEN BERICHT:
Je mag nog even geduld hebben, omdat er nog steeds synchroniciteiten moeten gebeuren.
Je tweelingziel is nog niet klaar. Misschien maakt je twin al deel uit van je leven, maar is je twin er nog niet klaar voor en kan je twin je dus op dit moment niet geven wat je verlangt.
Je moet het even loslaten en vertrouwen hebben in het Universum, maar als je dingen probeert te forceren worden de blokkades en vertragingen alleen maar groter.
Je tweelingziel moet de zaken nog met zichzelf op orde brengen - dit kan te maken hebben met zijn of haar emoties, maar ook met gebeurtenissen in zijn of haar uiterlijke leven.
Maar je twin is nog niet klaar om de relatie waar jullie van dromen op een rustige en beheerste manier te ervaren: je moet dus geduld hebben.
Stel jezelf volledig open voor wat je twin je op dit moment te bieden heeft zonder meer te verwachten en laat haar zelf naar je toe komen. Je moet zijn of haar snelheid volgen en de knopen zullen vanzelf ontrafelen.
Als je verlangt naar een prachtige ontmoeting, mag je nog even geduld hebben, want je tweelingziel is onderweg, maar je twin moet nog een paar hindernissen overwinnen voordat je twin echt klaar voor je is.
Je zult snel verenigd zijn, maar jouw tweelingziel moet nog een paar sluizen openen. Dus geduld, en vooral vertrouwen! Positief denken en weten welke liefde je twin al kunt geven, zal je twin zeker veel helpen.
Het is beter om niets te forceren. Neem geen overhaaste beslissingen of beslissingen die ingegeven zijn door negatieve emoties zoals woede, wrok of simpelweg angst.
Je pad naar emotioneel geluk ligt nu voor je begint te ontvouwen, maar je mag nog zeker vier maanden wachten voordat je echt gelukkig wordt.
Als je verlangt naar een ontmoeting, vertellen mijn gidsen je dat die over vier maanden zal plaatsvinden en dat deze periode nodig is om je van je laatste angsten en zorgen over je emotionele leven te verlossen.
Als je een relatie hebt die erg ingewikkeld is, vertellen mijn gidsen je dat er over vier maanden vrede en rust zal komen. Je moet nog een paar weken wachten voordat je de liefde krijgt die je verdient en de stabiliteit waar je naar verlangt;
Gedurende die vier maanden krijg je veel signalen die ervoor zorgen dat je erop blijft vertrouwen dat het goed komt.
MIJN ADVIES IN DEZE HUIDIGE SITUATIE:
De wedergeboortefase van de ascensiereis kan een uiterst pijnlijk proces zijn, omdat je wordt ontdaan van persoonlijke gewoonten, kernovertuigingen en karmische patronen.
Dit proces wordt de dood van de sjamaan genoemd: de dood van je oude zelf. Net als de feniks zul jij uit de as herrijzen en in je nieuwe identiteit stappen, en de persoon worden die je had moeten zijn.
Het loslaten van de controle zal persoonlijke vrijheid ontketenen. Vertrouw erop dat je hart je naar je bestemming zal leiden.
Wees zacht voor jezelf. Je wordt herboren in een nieuw iemand. Geloof in je nieuwe vaardigheden en bevestig dat alles wat je nodig hebt om vooruit te vliegen in jezelf zit.
Wanneer de boodschap Wedergeboorte verschijnt, suggereert dit dat je deze pijnlijke periode gebruikt om anderen te helpen.
Als je dat doet, kun je uit je eigen cirkel stappen omstandigheden en ontwaak je innerlijke vlam.
Dit zal je ziel met passie doen ontbranden, waardoor je reis een prachtige ervaring wordt terwijl je het geschenk ziet in je pijnlijke zoektocht!

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final