3 Kaartlegging


Actie
Dit is het moment om actie te ondernemen. Probeer bewust je dromen waar te maken. Heb vertrouwen in je eigen weg. Je hebt je voorbereid en je hebt al het innerlijke werk gedaan dat nodig is voor deze kans. Alles ligt op zijn plaats. De timing is perfect. Nu moet jij nog overgaan tot actie. Heb een onwankelbaar vertrouwen in jezelf en zet de volgende stappen. Je hebt alles al in je dat je nodig hebt. Ook al voel je wat weerstand of twijfel, dit is niet het goede moment om te aarzelen of uit te stellen. Je bent klaar. Luister naar je moedige hart niet naar je angstige ik. Negeer alles moezen waarvan je het niet zou kunnen. Vergeet niet dat je sterk bent en dat het hele universum achter je staat. Vraag de eenhoorns om je in beweging te houden en om je eraan te herinneren dat het succes waar je zo naar verlangt In het verlengde van deze actie ligt. De Eenhoorn staan naast je en motiveren je om door te gaan, moet ik een je aan om actie te ondernemen en je dromen te realiseren, zonder verder uitstel.
Godin
Erken je goddelijke vrouwelijke energie. Zie je innerlijke schoonheid. Hou van Elk deeltje van jezelf. Je bent een godin, je bent een wonder en je doet de planeet eerst aan met je schoonheid. Je hebt geen glanzender haar, wittere tanden of een smalle figuur nodig om de Godin te Bel lichamen. Zij is de oneindige liefde die jij in je hart draagt. Zij is de diepe wijsheid die je uit jouw ziel stroomt. Ze is het licht in je ogen en de warmte van jouw glimlach, zij is de handen die jij gebruikt om te Hielen en te troosten. Zij is het genot dat jouw lichaam kan ervaren door aan te raken en aangeraakt te worden. De media leggen de lat ongelooflijk hoog als het op schoonheid aankomt, waardoor jij je minderwaardig of onbetekend gaat voelen. De Eenhoorn godin zegt je dat je je recht weer op moet eisen om je mooi te voelen van binnen uit, want dat ben je gewoon. Ze zegt dat je de druk om er op een bepaalde manier uit te zien de rug toe moet keren en van je wonderlijke lichaam moet genieten zoals het is. Bepaal je eigen standaard voor schoonheid te beginnen met liefde, wijsheid, medeleven en uitstraling in jezelf. Voor mannen is de boodschap hetzelfde, weer sta te druk om eruit te zien als een standbeeld en concentreren op het versterken van je hart. Hou je hoofd rechtop in je hart en laat wereld de Godin of te strijder zien die voor hem staat.
Drijven
Zoek een gemakkelijker weg vooruit. Geef je over aan het resultaat. Laat je verwachtingen los. Deze kaart geeft aan dat je in een bepaalde situatie erg gehucht ben aan Ć©Ć©n resultaat dat je daardoor vastloopt. Je kunt niet tegen te stroom in blijven roeien. De stroom is sterker dan Jij en je geraakt uitgeput van al je inspanningen. Zowel lichamelijk als mentaal kun je het gewoon niet meer aan. Laat het los en laat het goddelijke in je door deze stromingen Leiden in plaats van ze zelf te bevechten. Deze eenhoorns stimuleren je om een manier te vinden om te rusten in de stroom en open te staan voor een nieuw positief resultaat, dat je misschien helemaal niet voor ogen had. Leg deze situatie een handen van de oneindige intelligentie en vertrouw erop dat je op het juiste moment een andere aanpaksels zien. Probeer ondertussen niet je eigen weg te forceren maar ontspan, laat je drijven, surf en speel in de golven met deze prachtige eenhoorns die weten hoe ze op de getijden van het leven kunnen dansen. Zodra je het loslat, komt ruimte voor Wonderen en voor en nog beter resultaat dan er volgens jou moest komen. Als je je overgeeft en mee laat drijven is er plaats voor magie.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final