TRANSFORMATIE


Je hebt misschien veel uitdagingen en dieptepunten meegemaakt, maar nu bevindt je je in een ruimte van transformatie. Verandering kan soms ongemakkelijk aanvoelen, maar vertrouw erop dat alles uw doel en uw hoogste goed dient.

Wees geduldig en vertrouw op je reis. Verzet je niet tegen de veranderingen die plotseling in je leven plaatsvinden. Deze kunnen plaatsvinden in uw persoonlijke leven, relaties of carrière. Deze kaart komt tevoorschijn om je eraan te herinneren het oude los te laten, zodat je het nieuwe kunt verwelkomen.

Accepteer de veranderingen en er zullen zich kansen voordoen om je op meer manieren uit te breiden dan je ooit had gedacht! Je gaat verder dan je uitdagingen uit het verleden en scherpt je huidige sterke punten aan.

Er zijn mogelijkheden voor jou om de gaven en talenten waarmee je bent geboren en geboren om te delen, te ontdekken en te herontdekken. Al je ervaringen uit het verleden hebben je alleen maar geholpen te zien hoe sterk je werkelijk bent.

Je bent een geweldige ziel die kan veranderen en transformeren op manieren die mensen het minst verwachten. Je hebt veel talenten die je tijdens je leven zult delen. Je wordt begeleid om gefocust te blijven op het licht, wetende dat het je vooruit zal leiden. Geest sta achter je.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final