Dag Boodschap


Je bevindt je in een periode waarin je van hot naar her vliegt. Er zijn niet veel rustmomenten. Het is niet erg om even met de flow mee te bewegen. Als je je ontdoet van de zwaarte, is er straks voldoende ruimte om weer op adem te komen. Geef Jezelf dagelijks een moment om op te laden. Er hebben een aantal confrontaties op rij plaats gevonden met hetzelfde thema. Wat respect inhoudt in bepaalde relaties is voor een ieder verschillend. Een bericht dat je ontvangt, kan je behoorlijk ontstemmen. Wat wakkert het nu eigenlijk in je aan? Het zijn gevoelens uit je jeugd, die worden getriggerd.

Nog steeds word je benaderd op de manier, die voorheen zo gewoon was. Daar ben je volledig klaar mee. Hoe je er mee om moet gaan is een tweede. Al doende leer je. Door grenzen af te tasten en uit te proberen. Er is geen pasklare oplossing hoe je de communicatie met de ander op een constructieve manier kan laten verlopen. Spreek in ieder geval vanuit je volwassen IK. Je voelt je geforceerd. Er wordt iets van je verwacht., waar je geen behoefte aan hebt. Voor Jezelf kiezen is niet egoïstisch. Neem je tijd om de manier te ontdekken hoe je deze situatie wilt aangaan. Het Universum ondersteunt je daarbij.

Je ontstemt misschien bepaalde vrienden, familieleden of anderen door Jezelf nu als eerste prioriteit te nemen. Het zij zo. Alles gaat over het liefhebben van Jezelf. Je emoties gaan verder terug dan vandaag. Voel wat er nog opgeruimd moet worden uit het verleden. Het zijn verstorende aspecten, die je Zelfrespect in de Weg staan. Het gaat niet om het halen van je gelijk. Het gaat om het nastreven van waar jij je goed bij voelt. Lief Kind, laat je niet overweldigen door de verwachtingen en eisen van anderen. Sta voor je eigen keuzes.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final