Laat de pijn je glimlach niet stelen


Laat de pijn je glimlach niet stelen. Laat de tijd die wond niet blootstellen. Je hoeft je glimlach niet in een donkere la te bewaren, gewoon omdat het leven niet alles is wat je wilt. Spring over deze obstakels. Laat de wond je hart niet aanvallen.
Glimlachen. Maak van je glimlach je beste wapen.
Je kunt alles zijn wat je wilt zijn, en niet wat de wereld je oplegt. Verdriet betaalt geen schulden, zeggen de mensen, en hun wijsheid is best groot. Je kunt het je niet veroorloven om te stoppen met glimlachen om het simpele feit dat iets anders is gelopen dan je wilde. Wees sterker dan de uitdagingen waar je voor staat. Laat ze je glimlach zien en zie hoe ze zullen opgeven.
Verspreid je tranen niet op het pad dat je gekozen hebt. Stap niet op je dromen, zoals degenen die op de koude stenen van de straat van je leven stappen. Blijf geen redenen vinden voor wat je niet hebt. De juiste manier is om te glimlachen om wat je kunt overwinnen.
Je hebt een fout gemaakt, waarom dacht je niet na?
Je wint niet. Huil niet, want in werkelijkheid zal het leven altijd deze strijd zijn. De felle strijd waardoor je sommige keren kunt winnen en anderen kunt verliezen. Diep van binnen zul je altijd een winnaar zijn, want met elke val die je valt, zul je moeten leren om nog sterker op te staan.
Het doet pijn in je hart. Je voelt de gekwetste ziel. Geef niet op. Omarm de nieuwe dag en glimlach met plezier naar alles wat het leven je te bieden heeft. Verzamel wat er van je over is. Verzamel al die oude rommel en vraag het leven om moed om je strijd voort te zetten.
Het leven wacht op je op de hoek van de toekomst. Wacht op jezelf, net als jezelf, maar met een glimlach om jaloers te zijn op degenen die je gisteren probeerden neer te halen.
Je bent uniek en je hoeft alleen maar te bewijzen dat je leeft.
@Angela Caboz
Alle rechten voorbehouden
Wet N. de 50/2004 van 24 augustus

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final