Tekens uit de natuur


 Tekens uit de natuur


Sta elke dag stil bij de tekens die de natuur je geeft. De natuur vertelt je altijd iets, je moet alleen je hart en geest ervoor openstellen.

De elfen laten graag hints en aanwijzingen voor ons achter in de natuur. Het is een van de creatieve manieren waarop ze contact met ons willen maken. Elfen laten bijvoorbeeld vaak veren of pluisjes van een paardenbloem rondzweven om te laten weten dat ze in de buurt zijn. Als er een vriendelijk vogeltje verschijnt, zoals een roodborstje, is het ook een teken dat ze nabij zijn.

Elfen werken vaak samen met andere wezens omdat ze allen een zijn met de Aarde. De wijsheid van de Aarde kan op verschillende manieren tot uiting komen . Sta jezelf toe om er open voor te staan en ontcijfer de tekens die je krijgt.

Als je weer in de natuur bent, kun je je eigen teken achterlaten voor de elfen, je laat hen hiermee weten dat je contact met ze wil. Zet een klein, houten deurtje naast een boom, of plaats een kabouter of elfje in de tuin of bij de voordeur. Zo laat je de elfen weten dat ze welkom zijn. (Wanneer je buiten iets voor elfen neerzet, doe het dan van natuurlijk en afbreekbaar materiaal.)

Als het mogelijk is, ga dan bij stromend water zitten. Visualiseer dat je zorgen worden opgelost en wegstromen. Je kunt ook visualiseren dat datgene wat je hoopt of waar je van droomt, naar je toestroomt. Let op elk teken uit de natuur terwijl je dit doet. De elfen denken met je mee en helpen je doelen te realiseren. Als er geen water in de buurt is, dan is het ook goed om dit proces te visualiseren.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final