Dagkaarten


 Gezegend –


Wezenlijke betekenissen:
Iets moois dat je niet hebt verdient en niet verwacht; genade is een onverwacht geschenk van Spirit.
Boodschap van het orakel:
Er zijn momenten in het leven waarop het lijkt alsof er vanuit het niets van alles op goddelijke wijze wordt geregeld. Je voelt je gezegend op een manier die je moeilijk onder woorden kunt brengen. Het is alsof de Rode Zee zich voor je in tweeën splijt en gebeurtenissen samenvallen die op een gemakkelijke en natuurlijke manier je zorgen wegnemen. Diep van binnen weet je dat er niets voor hebt gedaan en toch gebeurt het. Dit is een van die momenten. Ontvang al je zegeningen met eerbied en dankbaarheid en laat je hierdoor leiden.
Boodschap voor de relatie:
De intimiteit van je relatie verdiept zich op een unieke en gewijde manier. Je weet dat het de bedoeling is dat je deze verbinding aangaat. Deze eenheid, goddelijk gezegend, zorgt voor manifestatie en schoonheid in de wereld. Dit is ook een teken, en zelfs belangrijker, je wordt geroepen om een diepere intimiteit met jezelf en Spirit aan te gaan. Door deze nieuwe ontwikkeling die je dat genade in je leven duidelijk wordt.
Boodschap voor voorspoed:
Onverwachte meevallers en goed geluk komen nu naar je toe. Je bent in een fase van je leven waar moeilijkheden of obstakels, die je succes hebben belemmerd, als vanzelf lijken te verdwijnen. Wees bereid om te ontvangen. Er wacht je veel goeds. Accepteer de zegeningen die je nu ontvangt en vergeet niet om ze te delen.
Boodschap voor bescherming:
Je moet nu nederig zijn omdat genade een geschenk is. Je hebt dit niet verkregen omdat je dit gewenst hebt of door je daden. Om te zijn wie je moet zijn, kun je niet langer doe wat je deed. Eigenlijk ben je tot de bodem gegaan en nu moet je niets anders doen dan je helemaal overgeven. Dan zul je worden gezegend.
Ruimte maken –
Wezenlijke betekenissen:
Geaard zijn; nederig
Boodschap van het orakel:
Er zijn tijden dat je je grote dromen even naar achteren moet schuiven in je bewustzijn, zodat je aandacht kunt besteden aan de eenvoudige klusjes in je leven. Denk eens na over de vraag waarom je een boom eerst moet snoeien voordat je kunt genieten van de mooie bloemen als hij vol in bloei staat. Het saaie werk waarbij je eerst het dooie blad opruimt, de aarde water geeft en het dan aan de natuur overlaat, is een belangrijke stap in de manifestatie. Geen aandacht meer geven aan de doel maakt je ontvankelijk. Dat is de dieperliggende gedachte om gehechtheden lot te kunnen laten. Als je je op een meditatieve, beschouwelijke manier bezighoudt met de dagelijkse bezigheden, dan maak je je energie schoon en krijg je een aha-moment, dat je nog dichter brengt naar wat je zoekt.
Boodschap voor de relatie:
Nu is niets zo belangrijk als gewoon doen wat je elke dag moet doen. Denk erin je hart aan dat je niet voor alles heel veel moeite hoeft te doen, gepassioneerd hoeft te zijn of dat het een duidelijke betekenis moet hebben. Vriendschappen en relaties komen tot rust wanneer je bewust bezig bent met de taken van alledag. Dat is heel goed. Houd elkaars hand vast, was af, stook een vuurtje, lees een boek, eet samen, zeg niets, staar voor je uit, zoek sokken bij elkaar, vertel een domme mop… en houd adem over om adem te halen. Het ‘werken’ aan je relatie is op dit moment heel eenvoudig: wees aanwezig. Het is grappig hoeveel moeite het kost om ‘er gewoon te zijn’. Echt, alles is goed.
Boodschap voor voorspoed:
Het is nu tijd om kleine stappen te nemen en grote sprongen te vermijden, zodat je de reis kunt maken die de grootste voorspoed in je leven creëert. Richt je niet langer op je grote droom en houd je aandacht bij de dingen van alle dag. Richt je op de kleine dingen die zich mogelijk hebben opgestapeld, terwijl jij je bezighield met het groter plan van het leven dat je graag werkelijkheid wilt zien worden. Doe alles met aandacht – afwassen, de hond uitlaten… Wanneer je dit doet, krijgt Spirit de kans om bergen te verzetten en de mooiste wonderen te verrichten. Blijf nederig en wees je bewust van het heden.
Boodschap voor bescherming:
Ben je in gedachten een astronaut? Droom je van rijkdom en beroemd zijn, heb je grote plannen, uitvindingen of wensen met een hoofdletter W? wanneer je deze kaart hebt getrokken, kan het betekenen dat je veel te veel zit te dromen of praat over je dromen. Je moet uit je stoel komen om zaken waar te maken. Eigenlijk moet je iets doen. Begin met iets kleins. Bedenk dat je grote droom alleen maar werkelijkheid wordt als je begint om de eerste stappen te zetten en steeds verder gaat. De mytholoog Joseph Campbell zei eens: ‘Doe een stap in de richting van de goden en zij zetten tien stappen naar jou toe’.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final