Op welke dag ben jij geboren?

 Op welke dag ben jij geboren?

Maandag: (Stag) Hert, de Gracieuze
Stag is het heilige dier van de wilde jaagster van Moeder Aarde, Artemis. Deze Geest belichaamt de geheimen van deze wereld en de Wijsheid van de bossen en de wildernis. Zo kan de Stag worden opgeroepen om je intuïtie te koesteren en je meer vertrouwen te geven in je magische en paranormale krachten.
The Stag is ook ongelooflijk mooi. Daarom schenkt het een charmante en aantrekkelijke uitstraling. Gebruik de kracht van dit dier om aan te trekken wat je maar wilt. Maar onthoud, je zou nobel willen zijn, net als de Stag.
je mystieke krachten: veiligheid, voeding, zachtheid, gratie, instincten, avontuurlijk, snelheid
Dinsdag: Wolf, de dappere
Wolf is het heilige dier van de god van de oorlog, Ares. Het is geen toeval dat dit dappere dier door Ares (Mars) is gekozen als zijn heilige dier. Ares' associatie met de wolf begint waarschijnlijk met de stichters van Rome. In dit verhaal voedde en beschermde een wolvin (lupa) zijn verbannen tweelingzonen (Remus & Romulus). Wolf wordt geacht moed en zelfredzaamheid te schenken aan degenen die in deze tijd zijn geboren.
Bovendien wordt heilig dier van Wolf opgeroepen in tijden van nood om orde in chaos te brengen. Wolf kan in chaos staan, aangezien hij/zij degene is die met angsten om kan gaan. Roep de krachten van de Wolf aan om je spirituele begeleiding en bescherming te geven.
je mystieke krachten: moed, spirituele begeleiding, bescherming, afkomst, liefde en partnerschap, zelfredzaamheid.
Woensdag: Haas, de waakzame
Haas (konijn) is een van de heilige dieren van Hermes (Mercurius). Hoewel de naïeven niets bijzonders zien in dit nederige wezen, denken de mystici daar anders over. Haas, is heilig voor vele occulte paden en natuurlijk voor alle hermetische (Hermes) tradities. Omdat Hermes de god van handel en communicatie is, sneller dan wie dan ook reist, schenkt Hare snelle reflexen en waakzaamheid (spiritueel en intellectueel).
Iedereen die onder de heerschappij van Hare staat, wordt beschouwd als zeer magisch krachtig en creatief. Het geheim zit hem in hoe snel de hazenpopulatie groeit. Deze intense groei werd als verbazingwekkend belangrijk beschouwd. Roep de Animal Spirit of Hare op om je voorspoed, waakzaamheid en bewustzijn van je mystieke krachten te schenken.
uw mystieke krachten : creativiteit, welvaart, mystieke krachten, waakzaamheid, intensiteit, groei.
Donderdag: Adelaar, de ziener
Adelaar is het heilige dier van de koning der goden, Zeus (Jupiter). Het is echter heel belangrijk om te begrijpen waarom de adelaar voor deze eervolle positie werd gekozen. Waarschijnlijk omdat de adelaar hoger kan vliegen dan welk ander dier dan ook. Vanuit hun positie kunnen Eagles het hele plaatje overzien en de kansen en tekortkomingen van hun huidige situatie begrijpen.
Adelaars kiezen hun gevechten en vermijden waardeloze zaken. Hoewel ze altijd zegevieren, vallen ze alleen aan als dat nodig is. Daarom kan Eagle worden opgeroepen om je een beter perspectief te geven op je huidige levenssituatie en je meer bewust te worden van de kansen. Dit exacte vermogen kan ook worden gebruikt om spiritueel te ontwaken en je magische krachten te realiseren. Last but not least, roep de Adelaar op om te 'zien' wat door velen ongezien is en krijg wat je verdient.
je mystieke krachten: kansen, assertiviteit, positieve richting, uithoudingsvermogen, veerkracht, visie, spiritueel ontwaken.
Vrijdag: (dove) duif, de hoopvolle
Duif is het heilige dier van de godin van schoonheid en liefde, Aphrodite (Venus). Daarom is het een van zijn krachten om liefde en vrede te brengen wanneer dat nodig is. Duiven zijn symbolen van hoop en vrede, niet alleen in het oude Griekenland (en Rome), maar ook in de Bijbel en andere religies. Ze werden altijd beschouwd als pure wezens met het vermogen om energievernieuwing om zich heen te brengen.
Bovendien kan Dove worden opgeroepen om ons te zuiveren van alle paranormale parasieten en ons zo in een nieuw tijdperk in ons leven te brengen. Dove kan ons ondersteunen bij onze magische inspanningen en zelfbewustzijn en, nog belangrijker, zelfliefde brengen. Dit is zijn belangrijkste kracht, omdat dit de sleutel is om ons magische potentieel te ontsluiten.
je mystieke krachten: zuiverheid, liefde, vrede, visioenen, spirituele en fysieke vernieuwing, hoop, eigenliefde.
Saturnus: Slang, de genezer
Het is waarschijnlijk het meest onderschatte en vals beschuldigde dier. Slangen zijn echter inderdaad heilig voor veel religies, vooral de oude. Slang is het heilige dier van Kronus (Chronos – Saturnus), de oude god van de tijd. Vandaar dat het symbool Ouroboros een slang is die in zijn staart bijt, in een metafoor van de eeuwige tijd. Bovendien zijn slangen ook bewakers van de magische geheimen van de aarde. Eenmaal onttroond, werd Kronus de god van de landbouwvruchtbaarheid die gevierd werd tijdens de winterzonnewende.
Roep de Animal Spirit of Snake op om wijsheid te brengen, de geheimen van deze wereld te onthullen en je angsten te bestrijden. Ook schenkt de dierlijke geest van Snake griezelige intuïtie en kan helpen bij het genezingsproces.
jouw mystieke krachten: Wijsheid, Magie, Aardekracht, Vruchtbaarheid, Transformatie, Angst, Genezing, Intuïtie.
Zondag: Dolfijn, de Speelse
Dit zal je misschien verbazen, maar Apollo, de God van de Zon, Kunst, Zegeningen, Liefde, Sport en Magische Wijsheid heeft Dolfijn en zijn heilige dier uitgekozen. Apollo, bracht de priesters van Kreta naar zijn heiligste tempel en veranderde zichzelf in een dolfijn. Dolfijnen worden dus beschouwd als de slimste van alle dieren en tegelijkertijd bewust van het ongeziene.
Het heilige dier Dolfijn schenkt optimisme en creativiteit. Het helpt ook onze communicatieve vaardigheden, waardoor we begrepen en charmant worden. Ten slotte kan Dolphin worden opgeroepen om ons te leiden in onze donkerste van ons en hoop en duidelijkheid in ons hart en onze geest te brengen. Om dezelfde reden kan Dolphin geheimen onthullen en ons de heilige en geheimzinnige kunsten van hekserij leren.
jouw Mystieke Krachten: Communicatie, Speelsheid, Positiviteit, Strategie, Profetie, Muziek en Meditatie.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final