Fluisteringen van Lord Ganesha


 ~RIJDEN~


Zowel vertrouwen als eenheid van doel en controle zijn wenselijk.

Ganesha spoort je aan om na te denken over teruggaan naar de basis. Het is een goed moment om uw last te verlichten of uw leven te vereenvoudigen. Het kan zijn dat u de neiging heeft gehad om uzelf te veel te belasten of u te veel te wijden aan sociale activiteiten. Verminder uw planning, zodat u zich kunt concentreren op iets waarvoor u geroepen bent.

Deze kaart geeft nieuwe motivatie of inspiratie aan. Als je het gevoel hebt vast te zitten in een situatie of bij het vinden van een oplossing, kun je er zeker van zijn dat de energie weer in beweging komt. Je hoeft er niet voor te kiezen om alleen je pad te gaan. Zorg ervoor dat als u anderen meeneemt, zij dezelfde doelen en doelstellingen voor ogen hebben. Let erop dat u niet blijft hangen in relaties of vriendschappen die nergens toe leiden of die tot stand komen alleen maar omdat u zich verplicht voelt. Dit is niet het moment om zelfgenoegzaam te zijn.

Als u veranderingen in uw werk wilt aanbrengen, onderzoek dan wat uw mogelijkheden zijn. Er kan sprake zijn van een toename van de financiƫn, maar dit is niet het moment om geld uit te geven. Wacht je tijd af en bereid je voor op wat gaat komen. Dit kan er ook op wijzen dat er een reis of langere reis in het verschiet ligt.

~Fluisteringen van Lord Ganesha~

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final