Dagkaartje


Je gaat een productieve en verrijkende tijd in waarin je allerlei mogelijkheden worden aangeboden. Je hebt alles wat nodig is om deze aan te pakken. Maar om er gebruik van te kunnen maken moet je er tijd in steken, je ervaring en je capaciteiten inbrengen en met hart en ziel doen waar je voor hebt gekozen en verder wilt gaan. Je kunt het! Je hebt wat nodig is voor succes als je op een lijn zit met de wet van geven en ontvangen. Je moet meegaan in het geven en nemen, duwen en trekken, doen en zijn. Als je je laat leiden door angst, dan doe je jezelf te kort of creëer je onevenwichtigheid. Je moet niet alleen maar doen, doen, doen..gebruik je geld verstandig en bedenk wat anderen in je leven kunnen betekenen.
Boodschap voor de relatie💞❤️
Liefde is de uitwisseling van levensenergie en kracht tussen twee mensen. Zij groeit evenredig wanneer er sprake is van wederkerigheid. Je moet geven en ontvangen om de liefde tussen jullie te laten bloeien en overvloeien. Spirit wil dat je alle zegeningen, die op je wachten, begint te accepteren en deze op jouw beurt gaat aanbieden. Open je hart en laat het zich vullen! Laat de liefde toe en straal de liefde ook uit. Vandaag ben je liefde!
Boodschap voor voorspoed🌈
Je harde werken en moeite, je wil om te leren, creëren en je tijd verstandig te besteden worden beloond op een manier die je vooraf niet had kunnen voorzien. Je eigen gaven, je tijd, je ideeën en de energie die in alles hebt gestoken, krijg je terug van het universum, dat je tekens en signalen geeft, ontmoetingen, gelegenheden die samenvallen en je succes opleveren, en nog meer. Alles is een wisselwerking tussen het een en het ander. Blijf doen wat je doet. Je krijgt hiervoor het tienvoudige terug.
Boodschap voor bescherming 🪬
Wees zorgvuldig als je ergens om vraagt, want misschien krijg je dit dan ook, en besef je pas welk prijskaartje hier aan hangt. Misschien ontdek je dan dat je je in een situatie bevindt die je altijd hebt gewild, maar waarvan je weet dat je die uit de weg moet gaan, of zelfs niet aankunt, omdat je de verplichtingen die deze vraagt niet kan of wilt betalen. Als je een beroemd musicus wilt worden moet je hier iedere dag voor oefenen. Als je miljonair wilt worden moet je verantwoordelijk met je geld omgaan en belasting betalen. Zelfs een meevaller heeft zijn prijs. Maar ook dat is goed, want spirit helpt je gaande weg om in balans te komen. Deze kaart herinnert je er ook aan, dat wanneer je alleen geeft en niet kunt ontvangen, dit in veel relaties zorgt dat het voelt alsof je het slachtoffer bent, afhankelijk, of je houdt je vast aan een verkeerd gevoel van controle. Andere dwingen je dan misschien om jezelf te blijven bewijzen. Nu is het tijd om afstand te nemen van het gevoel van onevenwichtigheid. De eerste stap naar je ware bestemming is, dat je ervan bewust bent dat je zowel moet geven als nemen. Je kunt het, en het resultaat zal zijn dat je je zelfs beter gaan voelen.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final