65 (Film, 2023)


"65 million years ago, prehistoric Earth had a visitor."

Een astronaut belandt na een crash op een mysterieuze planeet. Hij is er in het gezelschap van een jonge vrouw. Hun nieuwe omgeving blijkt levensgevaarlijk wanneer ze het moeten opnemen tegen een onbekende vijand.

Na een catastrofale crash ontdekt piloot Mills al snel dat hij op een onbekende planeet is gestrand. Nu, met slechts één kans op redding, moet Mills zich een weg banen door een onbekend terrein vol gevaarlijke prehistorische wezens in een episch gevecht om te overleven. Van de schrijvers van A Quiet Place komt 65, een sciencefictionthriller geproduceerd door Sam Raimi, Deborah Liebling, Zainab Azizi, Scott Beck en Bryan Woods.

The Good:

Geweldige recreatie van een wilde, gevaarlijke wereld vol dinosaurussen en draden van dood en strijd om te overleven. De spanning en angst zijn beter dan Jurassic Park.

Echt coole sciencefictiontechnologie, echt geweldig spel over iemand (Driver) die worstelt om een ​​primitieve wereld te overleven terwijl hij ook over zeer geavanceerde technologie beschikt, maar nog steeds voor uitdagingen staat. Eersteklas cinematografie, belichting en CGI zorgen ervoor dat je je erg ondergedompeld voelt in de wereld en situaties

The Bad:

Het plot is uiterst basaal en voorspelbaar. De mens wordt geconfronteerd met een aantal obstakels die hij overwint, waarvan de meeste dezelfde situatie zijn, dat is het dan ook. Er zijn eigenlijk maar twee karakters, en de dialoog tussen hen is beperkt. Dit werkt een tijdje, maar er is niet genoeg ontwikkeling van de personages, en het is gemakkelijk om je gewoon niet druk te maken over wat er op de een of andere manier met ze gebeurt.

Het had veel beter kunnen zijn als er meer doelstellingen in de plot zaten, meer karakters of opbouw, meer over wat er voor en na de situatie op de planeet gebeurde.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final