Boodschap van de eenhoorn


Mogelijkheid



Dit prachtige gevleugelde paard moedigt je aan om een ​​grotere visie te hebben voor deze situatie en voor elk aspect van je leven. ze daagt je uit om je gedachten, gevoelens en energie naar een veel hoger niveau te tillen en je dromen verder te brengen dan je ooit had kunnen dromen. wees bereid je alleen op het hoogste resultaat te concentreren, weet dat je het beste verdient en raak enthousiast over de nieuwe mogelijkheden die voor je beschikbaar zijn.



Deze boodschap is een herinnering om jezelf te betrappen als je klein denkt over jezelf of je leven, en erop te vertrouwen dat er zoveel meer voor je beschikbaar is. Als je wist dat elke uitkomst mogelijk was, wat zou je dan kiezen? Hoe zou je willen dat een bepaalde situatie zich zou ontvouwen? welke resultaten zouden u opvrolijken? naar welk leven verlang jij werkelijk?


Laat je fantasie de vrije loop zoals dit stralende gevleugelde paard en stel je verwachtingen steeds hoger. Als er gedurende de dag enige twijfel opkomt, vraag jezelf dan af: "Bestaat deze betere mogelijkheid op het gebied van oneindige mogelijkheden?" Het antwoord is natuurlijk ja... en ook nog iets beters. Gebruik deze waarheid om uw geloof in wonderen te verdiepen en zegeningen te verwachten die uw stoutste dromen te boven gaan.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final