Engelen boodschap


De engelenrijken willen dat je weet dat het oké is om weg te lopen van ongezonde of giftige mensen en situaties. Het is niet nodig om je verantwoordelijk te voelen voor de overtuigingen of levenslessen van anderen. Alle betrokken partijen zullen de best mogelijke uitkomst krijgen, omdat de engelen de leiding hebben over hoe de situatie zal worden opgelost. Er is geen ruimte voor twijfel aan jezelf, want de wig is gemaakt om je te helpen inzien dat je voorbij deze situatie/persoon bent geëvolueerd. het is tijd om los te laten wat je niet langer dient.

Voel geen schaamte, schuldgevoel of twijfel over uw beslissing om te vertrekken, zelfs als het een familielid betreft of iemand van wie u denkt dat hij u nodig heeft. Dit betekent niet dat je niet van ze houdt of het beste voor ze wenst. het betekent dat je jezelf meer waardeert en eert dan angst en verdriet. Het betekent dat je voor jezelf kiest voor vrede en liefde, en dat je zoveel meer verdient dan waar je in het verleden genoegen mee hebt genomen.

Neem afscheid, toon dankbaarheid voor alles wat je hebt geleerd en vertrouw erop dat het universum iets veel beters voor je in petto heeft.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final