De witte raaf


 In het universum is niets er voor niets, want alles is onderdeel van het fijnmazige web van het leven en is dat al sinds het begin der tijden. Toevalligheden zijn ook van betekenis en de boodschap van de witte raaf herinnert je eraan om aandacht te besteden aan synchroniciteit, zodat je misschien bepaalde patronen gaat herkennen. Zelfs de wind waait en danst in een magisch patroon, in anticipatie van het grote plan van spirit. Stel je af op het hoogste goed en intenties, en je zult zien dat de witte raaf je kracht geeft, als bondgenoot een boodschapper van spirit. Steen je af op het licht en je zult gaan herkennen dat alles harmonieus samenwerkt en op een manier die je niet altijd met het oog kunt zien of met je verstand kunt bevatten. Het universum werkt nu met en namens jou: het trekt je naar het licht en schenkt je de magie en wonderen wat je recht op hebt. Je moet nu vertrouwen dat magie overal aanwezig is.

Beschermende boodschap: brengt de illusie van een chaotisch universum je in verwarring? Diep vanbinnen weet je dat de wereld vol wonderen is,
Maar de spirit van de witte raaf komt met de boodschap dat het leven weer op voor kan zorgen dat je de spirituele waarheid vergeet. Blijf waakzaam en alert en geniet van alle wonderen om je heen. Want er zit magie in de lucht.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final