PLUTO RETROGRADE

Pluto is de psychotherapeutplaneet, de planeet van dood en wedergeboorte en de Heer van de Onderwereld, en vanaf vandaag zal Pluto zijn eigen Onderwereld betreden.
Deze retrograde zal on raken op psychisch niveau en zal werken aan de diepere lagen van ons wezen. Hij brengt diepere inzichten en wijsheid, begeleidt ons om te kijken naar de transformaties van het verleden, wat weggevallen is, wat gestegen is en wat nog in de schaduw is blijven hangen.
Het is een periode van zuivering van lichaam en geest, om intens aandacht te geven aan je ziel om zo het contact met je innerlijke Zelf te herstellen. Het is een periode om het oude en achterhaalde achter je te laten en zaken los te laten. Het is een periode om de bezem door je leven te halen, afhankelijk van het levensgebied waar de retrograde Pluto zich dan in jouw geboortehoroscoop bevindt.
VERLOSSING, WEDERGEBOORTE & GENEZING
Pluto retrograde is als een verlossing om opnieuw geboren te worden. Het breekt af en dwingt ons om te evolueren, uit de as te herrijzen zo dat er vanuit chaos en verlies nieuw leven kan ontstaan.
Tijdens deze Pluto Retrograde-fase kunnen we ons bewust worden van onverklaarbare angsten, verborgen en onverwerkte wonden uit het verleden, zelfs van vorige incarnaties, om te worden geheeld. Het brengt ons de kans om dingen recht te zetten, te elimineren, angsten te overwinnen, los te laten en crisis het hoofd te bieden om uit te komen waar we voor staan.
EEN KRACHTIGE NIEUWE CYCLUS
Pluto begint zijn retrograde-reis in het teken Waterman. Dit is de eerste retrograde die Pluto tijdens ons leven in Waterman heeft gemaakt, waardoor het extra belangrijk is. En Pluto blijft tot 11 juni retrograde in Waterman, wanneer hij terugkeert naar Steenbok. Het is dus een zeldzaam venster om dieper in te gaan op de Pluto-Waterman-thema's.
Pluto's intrede in Waterman brengt een krachtige en nieuwe cyclus. Sommigen voelen zelfs dat dit het begin is van onze overgang naar het Aquariustijdperk.
Van Pluto in Waterman wordt ook gezegd dat het technologie meer kracht geeft, een grotere focus op gemeenschap en humanitarisme, en spirituele vooruitgang.
HET NAVIGEREN DOOR DEZE RETROGRADE FASE
Tijdens een Pluto Retrograde worden we geleid om na te denken over de cycli van dood en wedergeboorte in ons eigen leven. Welke transformaties hebben zich voltrokken? Hoe zijn we veranderd en geëvolueerd? Zijn we herboren? Hoe is je leven veranderd? Welke dood en wedergeboorten hebben plaatsgevonden? Welke transformaties heb je doorgemaakt en wat wil je nu transformeren?

Pluto is subtiel in zijn benadering, dus soms is het moeilijk te begrijpen hoe hij zich door ons leven heeft bewogen. Zelfs het stellen van deze vragen geeft ons misschien niet de duidelijkheid die we nodig hebben om de reis van deze planeet te begrijpen. Pluto werkt namelijk in de diepere lagen, en pas wanneer het zijn reis in een sterrenbeeld heeft beëindigd, kunnen we de wijsheid, lessen en transformaties echt begrijpen die het voorbestemd is om te brengen.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final