Dag Boodschap


 Dit is een channelde collectieve algemene boodschap. Let op, in dit proces zijn er op dit moment meerdere tijdlijnen in het collectief. Dit is een algemene boodschap. Als deze boodschap niet met jouw resoneert, dan is deze boodschap ook niet voor jouw bedoelt.

ALGEMENE BOODSCHAP:

Doe iets wat je bevrijdt zodat je meer energie hebt. Zet wat muziek aan, dans vrijuit en geef je over aan het leven. Als je dat doet, beweegt je lichaam intuïtief mee op het ritme van de beat. Als dansen niet jouw ding is, doe dan gewoon iets anders wat je normaal niet zou doen om meer energie te krijgen.
Je kunt een probleem niet oplossen met dezelfde gedachte die het probleem veroorzaakte, en zonder eerst van gedachten te veranderen kun je geen andere ervaring aantrekken. Het is tijd om van richting te veranderen en een manier te ontdekken om te dansen op het ritme van het leven. In contact met de bewaarders van oude wijsheid en de wezens van de aarde.
Samen dansen ze door je heen. Samen zingen ze door je heen. Zonder je lichaam, stem en wat je creëert, kan dit niet worden uitgedrukt. Te lang hebben we geleerd dat God buiten ons was, we hebben onze macht aan de engelen en spirituele gidsen gegeven. Maar zonder jou hebben ze geen stem.
Jij bent het orakel. Zoek geen leiding van buitenaf, want je hebt alle wijsheid van het hele universum in je hart. In elke cel van je lichaam. Voel niet dat de engelen en gidsen boven je staan, want zonder jou kunnen ze niet communiceren. Jij bent het orakel. Als regenboog ben jij de brug.
Je bent een perfecte vertegenwoordiging van hemel en aarde. Een kanaal voor licht van de hemel naar de aarde. Je bent als een regenboog. Neem de tijd om te mediteren. Stel je voor dat je een lichtkolom bent die al het licht van de hemel boven je verbindt met de aarde.
Terwijl het licht door al je chakra's schijnt, activeer je de brug van de regenboog waarover in veel oude geschriften is geschreven. Je verhoogt je vibratie en de vibratie van de planeet. Je brengt de hogere rijken van de kosmos, gidsen, engelen en geest mee. Het verschil tussen een volger en een leider is dat een leider de moed heeft om de eerste stap te zetten.
Hierdoor is de leider als een licht op het pad voor de anderen. Maak je niet al te veel zorgen over wie er in je groep zal zitten. Hecht je niet aan leeftijd, inkomen, hobby's of beroep. De beste manier om erachter te komen wie bij je past, is door in de spiegel te kijken.
Als je je geroepen voelt om de leiding te nemen, dan kan het heel goed zijn dat je op een punt in het leven bent gekomen waarop je ernaar verlangt dat iemand anders je leidt. Je omgeving verlangt precies hetzelfde als jij en loopt misschien net een stapje achter.
Op dit moment kunnen ze zelfs naast je staan. Je hebt niemands toestemming nodig, je hebt alleen de moed nodig om op te staan. Accepteer je worstelingen, de hoogte- en dieptepunten. Je hoeft de weg niet te weten, geloof gewoon dat er misschien een andere weg is. Je omgeving wacht op je. Doe een stap naar voren zodat ze je kunnen vinden.
Op welke manier wordt je geroepen om op te staan ​​en de leiding te nemen? De priesteres wijdt zich aan dienstbaarheid, vrijheid en leiderschap. Je hoeft het niet allemaal tegelijk te zijn. Het is nog beter als je dat niet doet.
Niemand heeft een perfecte engel nodig die geen fouten maakt. Laat het leven uw boodschap doorgeven. Onderschat de kracht van je verhaal niet. Als je het verhaal van een ander hoort, voel je je minder alleen. Dan besef je dat we eigenlijk allemaal samen 'het leven' beleven.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final