Dag Boodschap


Dit is een channelde collectieve algemene boodschap. Let op, in dit proces zijn er op dit moment meerdere tijdlijnen in het collectief. Dit is een algemene boodschap. Als deze boodschap niet met jouw resoneert, dan is deze boodschap ook niet voor jouw bedoelt.

ALGEMENE BOODSCHAP:

Het is normaal om nieuwe dingen te willen zien en ervaren. Op dit moment verhuis je misschien naar een nieuwe locatie of werkplek, of je vernieuwt misschien jouw perspectief op een manier die je het gevoel geeft een ontdekkingsreiziger te zijn in een voorheen onontdekt land. Zo'n nieuwigheid is opwindend, maar het kan ook beangstigend zijn. Zelfs een prachtig territorium, als het onbekend is, kan verontrustend zijn.
Je droombaan kan op je eerste dag overweldigend aanvoelen. Verliefd worden kan je ziek maken. Verhuizen naar een nieuwe stad vereist dat je al je comfortabele gewoonten en routines achter je laat. Deze gevoelens dat je niet in je element bent, zullen voorbijgaan. Sneller dan je je kunt voorstellen, zul je je thuis beginnen te voelen in deze onbekende omgeving en fase van jouw leven, en je zult vrij zijn om te genieten van alle vele voordelen en zegeningen die deze nieuwe wereld in petto heeft.
Deze boodschap kan ook aankomen omdat je hunkert naar nieuwe uitdagingen. Je hebt misschien zelfs geprobeerd jezelf uit deze gevoelens te praten door tegen jezelf te zeggen dat de dingen goed zijn zoals ze zijn, dus als het niet kapot is, repareer het dan niet.' Maar zulke clichés zijn niet universeel geschikt en het is tijd om te bewegen, de ziel weet het.
Op portalen als deze kan het krachtig zijn om duidelijke intenties te stellen voor wat je zou willen ervaren in deze nieuwe wereld. Misschien wil je meer van jezelf houden, je creativiteit vollediger uiten, of meer open en eerlijk tegenover anderen. Schrijf deze intenties op in de tegenwoordige tijd, alsof ze al waar zijn.
Op die manier stem je je af op de emotionele vibraties van deze kwaliteiten en begin je ze meteen te manifesteren. Ook al voelt het erg ongemakkelijk, dit is een verkwikkende en onthullende tijd. Als je deze nieuwe wereld binnenstapt, ben je vrij om jezelf en je leven door nieuwe ogen te zien. Dit zal nog meer nieuwe werelden van mogelijkheden in en om je heen openen.
De vurige feniks brandt, sterft en wordt herboren. Deze transformationele dynamiek is nu aan het werk in je eigen leven. Als je momenteel op de een of andere manier lijdt, of als de dingen op een of meer gebieden uit elkaar lijken te vallen, wat als dit allemaal deel uitmaakt van je feniksachtige transformatie?
Elke uitdaging helpt je om te evolueren, te leren, te veranderen en sterker te worden. Moeilijkheden genereren empathie en wijsheid. Pijn opent je voor een groter vermogen tot vreugde. Dit betekent niet dat je eventuele pijnlijke gevoelens die je voelt moet veroordelen of proberen te onderdrukken. Het is beter als je ze binnenlaat. Geef je aan hen over zoals de feniks zich overgeeft aan de vlammen.
Adem de pijn in je hart en sta jezelf nederig toe om te zijn gereinigd en gerevitaliseerd in zijn zuiverende vuur. Deze tijdlijn kan ook de boodschap delen dat wat je ook vraagt, een noodzakelijke verandering ondergaat. Als je aan een nieuwe onderneming of levensfase begint, lijkt dit keerpunt een perfecte gelegenheid om jezelf opnieuw uit te vinden en je doel nieuw leven in te blazen.
Wat wil je achterlaten en wat wil je omarmen?
Het leven is een continu alchemistisch proces. Alle levende wezens op aarde laten constant het oude los en ontwaken voor het nieuwe. Natuurlijk is het bitterzoet. We nemen eindeloos afscheid van de omstandigheden uit het verleden, wetende dat ze voor altijd verdwenen zijn, om nooit meer terug te keren. Maar tegelijkertijd worden we eindeloos wakker in het heden, dat gloednieuw is.
En het is een kostbaar geschenk om te weten dat de toekomst mysterieuze schatten en avonturen bevat die we niet eens kunnen voorspellen. Wat je ook doormaakt, je kunt troost putten uit de wetenschap dat je door het wedergeboorteportaal gaat. Net als de feniks zul je glorieus uit de as herrijzen om opnieuw geboren

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final