A Royal in Paradise (Film, 2023)


"Dare to dream your fairytale ending."

Olivia is een schrijfster. Haar relatie is net gestrand en ze heeft moeite met het schrijven van haar nieuwe roman. Ze gaat op vakantie naar een tropisch eiland om inspiratie op te doen. Daar ontmoet ze prins Alexander, die zijn verplichtingen tijdelijk ontvlucht is.

De New Yorkse schrijfster Olivia Perkins heeft bijna de deadline voor haar volgende romantische avonturenroman, maar de recente breuk met haar vriend heeft haar met een writer's block en een falend geloof in de liefde achtergelaten. Olivia's beste vriendin Katie overtuigt haar ervan een reis te maken naar de tropische Haven Isles in de hoop haar weer te inspireren. Aan de andere kant van de wereld wordt prins Alexander door de koningin herinnerd aan zijn aanstaande plicht om met royalty's te trouwen. Prins Alexander heeft enige afstand nodig en besluit een natuurreddingsgala op Haven Isles bij te wonen. Bij aankomst op het eiland ontmoeten de Prins en Olivia elkaar en ontstaat er een vriendschap, maar Alexander houdt zijn identiteit geheim. Olivia en Alexander ervaren alles wat het eiland te bieden heeft en groeien naar elkaar toe, totdat de ware identiteit van de prins wordt onthuld door een koninklijke spion. Verbijsterd, maar bereid zijn verontschuldigingen te aanvaarden, Olivia stemt ermee in Alexander te vergezellen naar het gala waar de koningin verschijnt, en vertelt Olivia dat er geen toekomst is met haar zoon. Boos keert Olivia terug naar New York. De uitgevers zijn dol op haar nieuwe verhaal, maar eisen een gelukkiger einde. Olivia weigert, totdat Alexander verschijnt en zijn liefde belooft, en Olivia besluit het happy end nog een keer te proberen.

Twee Australiƫrs - Rhiannon Fish als Olivia en Mitchell Bourke als Alexander - schitteren in een film opgenomen in Queensland, Australiƫ voor GAC Family.

A Royal in Paradise vertelt het verhaal van Olivia, een bestsellerschrijfster die een relatiebreuk doormaakt terwijl ze worstelt met inspiratie voor haar volgende roman. Als Olivia's vriendin voorstelt om de reis te maken die Olivia oorspronkelijk met haar vriend had gepland, ontmoet ze Alexander van Toravia (alweer een land waar ze Engels klinken!), die op het eiland is voor een geldinzamelingsactie en om weg te komen van de beperkingen van het koninklijke leven. Als je Ć©Ć©n van deze hebt gezien, heb je ze allemaal gezien... en het zou je niet verbazen als er vonken tussen de twee vliegen, en dat is waar complicaties optreden. Allemaal met een tropische achtergrond, en allemaal erg gezinsvriendelijk. (Behalve als je heel goed let op de stockbeelden van mensen in het zwembad, zoals ik blijkbaar deed. Sommigen van hen dragen stringbikini's!

Fish en Bourke hebben een goede chemie, en hun scĆØnes samen zijn allemaal erg leuk. Een voorspelbaar plot betekent niet dat dit geen vermakelijke film was. Wat het leuk maakt, is hun chemie.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final