Prins van Kelken


Prins van Kelken: Dit is de Heer van Golven en Water, vaak omschreven als het vurige aspect van water. Als zodanig, in vele opzichten vertegenwoordigt deze kaart een contradictie. Meestal wanneer het verschijnt, zal het wijzen op een persoon die invloed heeft. Maar soms kan het ook een verandering van een gemoedstoestand zijn.

Het is gemakkelijk om te zien hoe de ridder kan worden beschouwd als de minnaar van de kaarten. Als die een verandering van gemoedstoestand aangeeft, kan de kaart een periode aangeven waarin een man verliefd wordt.

Creatief en visionair, gevoelige (en soms overgevoelig), romantisch en intens. Als het een persoon vertegenwoordigt zal hij een complexe en zeer emotionele wezen zijn. Hij geeft de indruk om open en solidair te zijn, maar dit is vaak misleidend, de Ridder van Bekers is vaak onderhevig aan intense onzekerheid, heeft constante re-zekerheid en aandacht nodig.

Hij is aantrekkelijk en wordt aangetrokken door vrouwen en hij geniet van hun gezelschap. Hij zal vaak zeer charmant zijn, met een zilveren tong en een krachtige persoonlijke agenda. Hij zal zelden praktische zaken goed beheren, de neiging hebben om iets meer belang te hechten aan het kopen van twee dozijn rode rozen, dan het betalen van de rekeningen. Op zijn slechtst, hij kan onbestendig, ontrouw en egoĆÆstisch zijn.

Op zijn best, hij is liefdevol, gul met zijn emoties, ondersteunend en teder. Hij kan in staat zijn om een hoog niveau van spirituele ontwikkeling te bereiken, sterk in intuĆÆtie en warm sympathiek. Als hij in vorm is, is hij een geweldig gezelschap met een goed gevoel voor humor en een levendige belangstelling voor andere mensen. Hij is vaak een spannende stimulerende levenspartner en minnaar - maar alleen op zijn best!

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final