Zadkiel


 JOUW BERICHT

Elke keer dat Zadkiel naar je toe komt, is dat omdat je oude huiden aflegt en in een vernieuwd, stralender zelf stapt. Je wordt nu aangemoedigd om je los te maken van het drama. Dit is een kans om je los te maken en weg te stappen van alles of iedereen die je verandert in een versie van jezelf die je niet langer herkent. Engelen zijn hier om je te helpen beseffen dat alles en iedereen op je pad een kans is – en soms is het een kans om ‘nee’ te zeggen en weg te lopen. Dat is vandaag de boodschap: het is tijd om jezelf te bevrijden van alles wat een emotionele en energetische belasting is, zodat je weer vrij kunt zijn.

Als je merkt dat je vasthoudt aan iets waarvan je diep van binnen weet dat het je zorgen en pijn bezorgt, is dit een kans voor jou om gigantische stappen te zetten in de richting van genezing en groei. Wanneer je jezelf loslaat, maak je een sprong naar eigenwaarde en zelfrespect, en vervolgens naar eigenliefde. Engelen zijn hier om de emotioneel overweldigende tijd die je hebt doorstaan ​​te erkennen en om je te laten weten dat je de kans hebt om jezelf voor altijd te bevrijden. Laat de verhalen los die niet langer van jou zijn om te leven

UITGEBREID BERICHT
Zadkiel, ‘Rechtvaardigheid van God’, is de aartsengel die emotioneel evenwicht brengt en helpt elke negatieve ervaring om te zetten in een focus voor liefde en leren. Als goddelijke tegenhanger van Amethist bestuurt hij een spirituele energie die de Violette Vlam wordt genoemd – een ruimte die we kunnen bezoeken in meditatie en gebed, en een energie die kan worden aangeroepen om ons te helpen alles uit onze energievelden los te laten dat verontrustend of traumatisch is geweest. Hij is een engel van gerechtigheid, naast Michael en Raguel.


KUNSTENAAR: Jennifer Hawkyard

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final