3 Kaartlegging


Goddelijke genade de wet van efficiëntie
Het is tijd dat uw leven gemakkelijker wordt, het is tijd om de weg van godelijke genade te bewandelen met vertrouwen, eenvoud en acceptatie. U hoeft niet te proberen dingen te laten gebeuren. U kunt per machtig handelen zonder gerechtheid en Rob vertrouwen dat alles zal zijn zoals het bedoeld is. Laat uw borstelingen los, nu, en laat het leven u dienen met liefde en vriendelijkheid. Dit is het meest efficiënte gebruik van u energie en het zal leiden tot het beste resultaat. De wet van efficiëntie stimuleert ons om slimmer te werken in plaats van steeds harder. Het is als op het juiste moment een zaadje planten zodat de natuur helpt om het in de lente tot bloeit te brengen. We moeten de kracht vinden die ontstaat door loslaten en Vertrouwen dat het universum weet wat het doet!
Spirituele bescherming door merkaba
Openstaan om te ontvangen is een manier om emancipatie, kracht en allerlei andere vormen van hulp te krijgen. Om de ontvankelijkheid te vergroten kan het nuttig zijn u energieveld op te ruimen en te reinigen. Daardoor kan alles wat niet echt van uzelf is worden verwijderd. Soms zijn dit ook de Miskende gedachten en gevoelens van anderen. Als u die gedachten en gevoelens loslaat, zal de ruimte in uzelf toenemen. U kunt dan meer ontvangen van wat echt voor u is bedoeld, uw goddelijke goederen, op alle manieren. U hebt misschien zelfs het gevoel dat u andere op uw rug meedraagt, of in uw hoofd! Het extra gewicht kan u natuurlijk Vibratie naar beneden trekken in Angst, twijfel vrees of wanhoop. Daardoor wordt het moeilijk om te onderscheiden wat van u is en wat van iemand anders. Dan is een spirituele reiniging altijd goed voor u.
Loskoppelen van het massa bewustzijn
Er is een geloofsysteem gebasseerd op angst, twijfel en wantrouwen dat massa bewustzijn wordt genoemd. Dit zegt dat het veiliger is om bij de massa te blijven en geen vragen te stellen bij Wat U hebt geleerd. Het zegt dat u er niet op kunt vertrouwen dat het goddelijke zal zorgen voor u financieel Welzijn of uw emotionele behoefte. Het zegt dat u bang moet zijn en geen risico's moet nemen het zegt dat u als u durft op te staan en uw eigen waarheid te leven, U zult verdwalen en alleen Zult zijn, U zult worden vernederd afgewezen of staat als vernietigd. u wordt begeleid om u los te maken van die overtuigingen. Je bent in staat tot een meer creatieve, liefdevolle en Zielsbevredigende manier van leven. Om daar toegang toe te krijgen, moet u de manier loslaten die te klein is voor uw ziel. U bent moedig en bewust genoeg om buiten het kader te denken, buiten wat de maatschappij of uw gelijk gezien als normaal. U bent in de overgang van een denkwijse naar een andere, u stelt zich open voor een nieuwe wereld die u voldoende kunt vertrouwen om te leven in Vrede en geluk door de opgewaardeerde nieuwe overtuigingen die u ontwikkelt. Uw hogere zelfmoedigd u aan om uw geest open te blijven stellen voor meer liefdevolle hogere realiteit. U hebt de kracht om uw wereld te veranderen.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Open brief aan mijn oudste dochter...

Vraag me niet hoe ik altijd lach

LIVE - Sergey Lazarev - You Are The Only One (Russia) at the Grand Final